Bitned

Bij nieuwe, complexe innovaties zoals cryptocurrencies en blockchain-technologie is het fijn te weten waar u terecht kunt voor hulp en ondersteuning die wordt geboden door een ervaren team. Zo opende wij ons eerste kantoor op een centraal gelegen locatie in Nederland met een duidelijke missie: cryptocurrency en blockchain-technologie begrijpbaar en toegankelijk maken voor een groter publiek.

Inmiddels biedt het team van Bitned diverse workshops, trainingen en consultancy aan door heel Nederland, op afstand of bij u thuis. Met meer dan vijf jaar ervaring en brede kennis op het gebied van blockchain-technologie, investeren, mining, technische analyse, wet- en regelgeving, compliance én veiligheid streeft Bitned ernaar om uw one-stop-shop te zijn op het gebied van aan blockchain gerelateerde educatie. Indien gewenst ontwerpen wij cursussen specifiek op maat volgens uw vereisten.

Bitned onderscheidt zich door educatie en advies omtrent blockchain-technologie en cryptocurrency aan te bieden in verscheidene vormen, waarbij contact met klanten centraal staat. Via ons online portaal kunt u zich inschrijven voor workshops, persoonlijk advies en onze gezellige, maar zeker net zo leerzame borrels. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen zodat u op een veilige en vertrouwde manier aan de slag kan met cryptocurrencies zoals bitcoin.

Via onze verschillende partnerschappen bieden we onze klanten ook advies omtrent het definiëren van use-cases van blockchain-technologie in meerdere industrieën en de implementatie van blockchain-technologie.

Bitned.eu logo

Publicaties Bitned

Jouw bedrijf op crypto insiders?

Hieronder vind je bedrijven die werkzaam zijn op het educatieve vlak en cryptocurrency en blockchain-technologie in het lesmateriaal hebben opgenomen. Meer lezen over een van de bedrijven? Klik dan door!

Bekijk onze contact mogelijkheden of gebruik ons contactformulier.