CryptoTrain

Het beleggen in cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC) is een hele kunst. Je moet de markt begrijpen, maar dat is niet alles. Ook dien je de onderliggende technologieën goed te begrijpen en moet je weten hoe je bijvoorbeeld een beleggingsportfolio het beste kan beheren. Bij CryptoTrain leer je in een intensief traject wat hier allemaal bij komt kijken en word je opgeleid tot een heuse crypto-expert. Op deze pagina lees je wat CryptoTrain is en wat het jou kan bieden.

CryptoTrain: Van beginner tot expert

CryptoTrain biedt een uitgebreid traject waarin je alles te weten zal komen over Bitcoin, blockchain, altcoins en hoe te beleggen in deze opkomende sector. Het traject bestaat uit een aantal fases waar we later dieper op in zullen gaan. De bedoeling is dat je over een periode van 1 jaar van beginner tot expert wordt opgeleid. Belangrijk is om te weten dat CryptoTrain geen partij is die claimt met jouw geld meer geld te kunnen genereren. Jij bent zelf degene die alles zal leren en aan de slag gaat om met crypto geld te verdienen!

Onderdeel van het pakket dat CryptoTrain biedt is een 3-daags seminar in CryptoTrain’s luxueuze Crypto Resort in Spanje. Hier zullen cryptomiljonairs hun verhaal met je delen en je leren hoe je het beste geld kan verdienen met cryptocurrencies. Dit zal echter niet alleen aan de hand van theorie uitgelegd worden, ook zullen zij “live” acties laten zien. CryptoTrain’s missie stopt hier echter niet, zij zullen je namelijk over een langere periode aan de hand van online en offline advies verder begeleiden zodat je jezelf uiteindelijk een ware crypto-expert mag noemen!

Hoe gaat CryptoTrain te werk?

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat het traject van CryptoTrain niet voor iedereen is. Door middel van een profielcheck zal CryptoTrain bepalen of jouw profiel passend is voor de crypto-academie. De profielcheck bestaat uit een vragenlijst en een persoonlijk gesprek bij je thuis.

Vooropleiding

Zodra je bent toegelaten tot de crypto-academie van CryptoTrain is het tijd voor de eerste fase: de vooropleiding. Deze fase duurt 2 maanden en heeft als doel om je op te leiden van beginner tot gevorderd. Tijdens de vooropleiding worden de volgende punten uitvoerig behandeld:

 1. CryptoTrain: Wie, wat en waarom?
 2. Wat is geld?
 3. Het monetaire banksysteem
 4. Wat is Bitcoin (BTC) en blockchain?
 5. Het openen van je crypto-account
 6. Hoe beveilig je je cryptocurrencies het best?
 7. Wat zijn altcoins?
 8. Het doen van fundamentele analyses
 9. Wat is crypto mining?
 10. Tips & tricks
 11. Mindset en voorbereiding op bootcamp

Bootcamp in Crypto Resort

Wanneer je de vooropleiding hebt afgerond, ben je klaar voor de volgende fase. In deze fase reis je naar Spanje, nadat je door een privéchauffeur thuis bent opgehaald, en zal je intensief les krijgen in een heus Crypto Resort. Dit is de plek waar je in een prachtige en rustige omgeving je je eerste stappen zal gaan zetten in je specialisatie in cryptocurrency.

In totaal zullen er zeven personen deelnemen aan de bootcamp. Hier vertellen cryptomiljonairs hun geheimen, ga je aan het werk met je eigen doelstelling en zal je een plan opstellen om deze doelstellingen te kunnen bereiken. Na de bootcamp heb je in principe alles in huis om zelf aan de slag te gaan met het handelen in cryptocurrencies.

Verdere specialisatie en events

Nadat je terug bent gekomen uit Spanje is het traject bij CryptoTrain echter nog niet afgelopen. Gedurende 10 maanden zullen zij je begeleiden om jou nog verder te specialiseren. Deze begeleiding vindt zowel online als offline plaats en wordt gedaan door het professionele team van crypto-experts van CryptoTrain.

Daarnaast wordt je onderdeel van de CryptoTrain Family, wat inhoudt dat je welkom bent op de evenementen die CryptoTrain vier keer per jaar organiseert. Hier zal je met andere crypto-studenten en -experts informatie kunnen uitwisselen en nog meer kunnen leren.

Wat kost het?

Kort samenvattend bestaat het traject van CryptoTrain uit:

 • 2 maanden vooropleiding
 • 3 dagen bootcamp in Spanje
 • 10 maanden persoonlijke begeleiding
 • 4 CryptoTrain evenementen
 • Reis naar Spanje (Vlucht en privéchauffeur)
 • 3 overnachtingen in Spanje (All-inclusive)

Al met al kost het opleidingstraject van CryptoTrain €5.400. Met de kennis die je gedurende het traject opdoet zal je jezelf crypto-expert mogen noemen en kun je dus vol goede moed de toekomst tegemoet!