NEO kopen

  NEO kopen

iDeal betaling logo    

NEO verkopen

Bankbetaling logos    

Waar moet je op letten voordat je NEO gaat kopen?

Wanneer je NEO wilt kopen zijn er een aantal zaken van groot belang. Is de partij waar je koopt wel veilig en vertrouwd? Om hier zeker van te zijn werken wij alleen samen met partners die voldoen aan, naar onze mening, belangrijke eisen.

  • Veilige transacties
  • Vertrouwd in de industrie
  • NEO goedkoop in aankoop
  • Overzichtelijk
  • Snelle betaling of uitbetalingen
  • Betalen met iDeal
  • Betalen met Bancontact
  • Betalen met CreditCard
  • Veel en goede klantenreviews

Over NEO

NEO, voornamelijk in Aziatische landen populair, heeft zich na de rebranding (voorheen bekend als AntShares (ANS)) gesetteld in de top 10 van cryptocurrencies.

NEO is vergelijkbaar met Ethereum. Om deze reden wordt NEO ook wel de “Chinese Ethereum’’ genoemd. Het verschil met Ethereum is dat NEO zich voornamelijk richt op de e-commerce markt. Hierover en nog meer informatie over NEO kan je hier lezen.

GAS en NEO kopen en verkopen

Er zijn twee verschillende tokens die gebruik maken van het NEO netwerk, namelijk GAS en NEO. Maar waar kan je deze kopen en verkopen? Bij Crypto Insiders kan je veilig NEO kopen. Bepaal simpelweg of je met euro’s of dollars wilt betalen. Uiteraard dragen wij zorg voor de veiligheid van de transactie. Betalen kan gemakkelijk en veilig door middel van iDeal of een bankoverschrijving.

Waarom NEO kopen?

Waar het project eerst verboden was in China, krijgt NEO momenteel steun van de Chinese overheid. Naast deze steun, en daarmee gepaard een grote afzetmarkt, is het platform zeer toegankelijk. Waar men voor het ontwikkelen van DApps op het Ethereum netwerk één specifieke programmeertaal moet kennen, kunnen programmeurs op het NEO netwerk met bekende, traditionele programmeertalen uit de voeten. Denk hierbij aan Java, C#, Kotlin en VB.net. In de toekomst willen de ontwikkelaars achter NEO dit aanbod gaan uitbreiden met JavaScript, C, C++ en Python. Hierdoor is de adoptiedrempel voor bedrijven aanzienlijk lager dan bij bijvoorbeeld Ethereum waardoor de verwachting is dat NEO nog meer in populariteit zal groeien.

NEO wallet / GAS wallet

Het heeft even geduurd maar sinds kort zijn er (hardware) wallets beschikbaar die ook de NEO cryptocurrency ondersteunen. Lees je goed in over de verschillende wallets en waar je op moet letten bij het gebruiken hiervan voor dat je NEO koopt.

14,74
neo

NEO (NEO)

NEO Pagina's
Adds 🙁
Advertentie
NEO Nieuws