Sluit advertentie

Stellar kopen

  Stellar kopen

iDeal betaling logo    

Stellar verkopen

Bankbetaling logos    

Waar moet je op letten voordat je Stellar gaat kopen?

Wanneer je Stellar wilt kopen zijn er een aantal zaken van groot belang. Is de partij waar je koopt wel veilig en vertrouwd? Om hier zeker van te zijn werken wij alleen samen met partners die voldoen aan, naar onze mening, belangrijke eisen.

  • Veilige transacties
  • Vertrouwd in de industrie
  • Stellar goedkoop in aankoop
  • Overzichtelijk
  • Snelle betaling of uitbetalingen
  • Betalen met iDeal
  • Betalen met Bancontact
  • Betalen met CreditCard
  • Veel en goede klantenreviews

Over Stellar en Lumen

Stellar, het gedecentraliseerde betalingsnetwerk voor de normale man, voor Fred en Ria, voor jou en mij. Qua toepassing lijkt Stellar veel op het bekende Ripple. Het verschil is echter dat Ripple zich voornamelijk richt op de bancaire sector. Daarnaast is Stellar, in tegenstelling tot Ripple, een non-profit organisatie.

De valuta op de Stellar blockchain werd tot en met 2015 ‘Stellar’ genoemd. Dit is inmiddels  veranderd naar ‘Lumen’ om verwarring te voorkomen.

Waar kan ik Lumen kopen?

Lumen (XLM) kan je veilig en snel kopen via Crypto Insiders. Je Lumen worden gereserveerd nadat je hebt bepaald met welke (fiat) valuta je wilt betalen en op welke manier je dit wilt doen. Zo kan je vertrouwd in euro’s betalen met iDeal, GiroPay of gewoon je creditcard!

Op de populaire exchange Binance kan je ook handelen in Lumen. Let op, je kan hier geen Lumen kopen met euro’s of dollars! Echter kent deze exchange wel een aantal voordelen. Binance hanteert gunstige fees, is toegankelijk (ook voor een leek), biedt ruime keuze aan cryptocurrencies en levert ondersteuning in verschillende talen.

Wat is een geschikte wallet voor je gekochte Stellar (XLM)?

Dit is afhankelijk van je situatie. Als je van plan bent alledaagse aankopen te doen met XLM dan is het niet nodig om te investeren in bijvoorbeeld een hardware wallet. In dit geval is het handig om gebruik te maken van de software wallet die door Stellar zelf is ontwikkeld.

Mocht je serieuzer willen investeren dan raden we aan je Lumen te bewaren in verschillende wallets. Dit kan een combinatie zijn van online, soft- en hardware wallets. Voor zoveel mogelijk risicospreiding is het verstandig meerdere (hardware) wallets aan te schaffen.

Stellar Pagina's
Stellar Nieuws