Wessel Kersting Wessel Kersting
06/09/2023 17:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:51

Crypto insiders onthullen de volgende koersbeweging

Geen onderdeel…
Ethereum koers: wat voorspellen de experts?

Foto: Vytautas Kielaitis/Shutterstock

In dit artikel bieden we je een diepgaande analyse van fantom (FTM), rechtstreeks vanuit onze prestigieuze Premium omgeving voor leden. Heb je FTM nog niet in je bezit? Dat komt erg goed uit! Deze analyse biedt ook voor jou kansen. Onze deskundige analisten, met hun grondige kennis van de cryptomarkt, bestuderen elke week meer dan 20 cryptomunten en delen hun eigen handelsstrategieën met onze leden, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt gewaardeerd.

Fantom wordt erkend als een revolutionair hoogwaardig blockchain-platform, dat zich onderscheidt door zijn razendsnelle transacties en lage kosten, waardoor het bijzonder aantrekkelijk is voor ontwikkelaars van gedecentraliseerde applicaties. Denk eraan, dit is géén financieel advies, maar slechts een weergave van de handelsinzichten van onze analisten.

Technische analyse fantom (FTM) koers

De analisten van Crypto Insiders zijn weer druk geweest en hebben onlangs een nieuwe FTM analyse gedeeld met alle Premium leden. Hierin gaven zij het volgende aan:

“FTM toont misschien nog geen krachtige reactie, maar voor de oplettende handelaar biedt het wel iets interessants. Het valt op dat de koers de groene koopzone tussen de $0,195 en $0,207 is binnengetreden en daar begint te consolideren.

Dit is een positief signaal voor ons. Het laat duidelijk zien hoe cruciaal deze zone is en dat er veel steun op dit niveau aanwezig is. Mogelijk dat de koers nog iets lager gaat om de golden pocket te testen. Daarna verwachten we een sterke trendomkeer in de koers.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 5 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Waarom dalen PEPE, Floki en Dogwifhat harder dan bitcoin?
AI voorspelt: Deze memecoins exploderen bij bitcoin koers van $100.000
Advertentie
Advertentie