Kevin Schijven Kevin Schijven
29/04/2022 09:43 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/04/2022 09:43

ETH, XRP, ADA, en meeste crypto in de min, apecoin blijft stijgen

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Ethereum stijgt hard, lido harder, crypto-markt terug boven $1 biljoen

Foto: Akif CUBUK/Shutterstock

Bitcoin (BTC) consolideerde vanochtend nog rond $39.500, maar lijkt hier nu toch grip op te verliezen. De meeste altcoins dalen echter nog harder. Ondanks een kleine opleving gisterenochtend, zakt de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies vandaag met 1% naar $1,89 biljoen.

Ethereum op weg om dit jaar $1 miljard winst te draaien
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Ethereum zakt met 1,5%

Ethereum (ETH) steeg gisterenochtend naar $2930, maar verloor hier snel grip en dipte toen naar $2.860. Daar maakte ETH een flinke bounce en piekte vervolgens rond $2.975. Echter werd ETH hier afgewezen en zakte gestaag de rest van de nacht en consolideerde vanochtend rond $2.920. Echter verliest de koers hier momenteel ook grip op en ETH naar $2.890 waarmee het 1,5% in de min staat.

Advertentie

BNB, DOGE, ADA in de min

Binance coin (BNB) maakte gisterenochtend nog een flink sprong, maar zakt momenteel terug richting $400 waardoor de koers 1% in de min staat. Dogecoin (DOGE) maakte vanochtend juist een flinke piek, maar corrigeert nu weer terug naar $0,137 waardoor koers 2,2% in de min staat. Cardano (ADA) was gisteren hevig aan het schommelen en lukte niet om aan $0,85 vast te houden. ADA zakt nu naar $0,83 waarmee koers 2,8% in de min staat.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

XRP, SOL, SHIB, DOT, AVAX, LUNA dalen flink

Ripple (XRP) zakt momenteel naar $0,63 en staat daarmee 3,2% in de min. Solana (SOL) staat tevens 3,2% in de min en zakt naar $97. Ook shiba inu (SHIB) staat 3,2% in de min en daalt naar $0,0000227. Polkadot (DOT) lukt het niet om aan $17 vast te houden en zakt met 4% naar $16,6. Avalanche (AVAX) staat al 5,2% in de min en zakt momenteel onder $67. Terra (LUNA) staat zelfs 6% in de min en komt momenteel rond $86 uit.

Wachtrij om Ethereum-validator te worden stijgt enorm
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Crypto top 100 hardste dalers

Fantom (FTM), maker (MKR), chain (CXN), arweave (AR) en harmony (ONE) staan ook allemaal 6% of meer in de min vandaag. Zcash (ZEC) en near (NEAR) dalen met 7% en aave (AAVE) met 8%. Thorchain (RUNE), zilliqa (ZIL), axie infinity (AXS) en waves (WAVES) staan bijna 9% in het rood. Stepn (GMT) daalt bijna 10% en the graph (GRT) staat maar liefst 11,5% in de min vandaag.

Zijn de Hongkongse bitcoin en ethereum ETF’s groot nieuws?
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Crypto top 100 hardste stijgers

Toch zijn er een paar uitzonderingen. Zo stijgt radix (RDX) momenteel met bijna 2%. Tron (TRX) maakte zojuist een flinke sprong en staat 7,5% in de plus. Apecoin (APE) blijft alsmaar stijgen en, ondanks een correctie afgelopen nacht, staat de koers alsnog 11% in de plus. NEXO (NEXO) maakte vanochtend nog een enorme sprong waarmee de koers zelfs 12% in de plus staat.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Crypto Insiders Premium voor altcoin analyses

Wil jij meer leren over het traden, analyseren en gebruiken van cryptocurrencies? Word lid van Crypto Insiders Premium en kom de eerste 30 dagen helemaal gratis een kijkje nemen. Stel vragen aan analisten, klets met onze fanatieke community en ontvang dagelijks technische en fundamentele analyses!

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie