Ethereum, cardano en meeste crypto dalen fors, toch geen altseizoen?

Bitcoin (BTC) is momenteel flink aan het dalen, nadat de koers vanochtend nog een higher high aantikte boven $25.000. Veel altcoins zakken vanochtend wederom een stuk harder.

De markt begon al over een zogenaamde altcoin seizoen of altseizoen te praten afgelopen weekend, maar wordt daar alweer een stuk terughoudender in. De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies komt weer onder $1,2 biljoen uit na een daling van 4% in de afgelopen 24 uur.

Ethereum daalt met 5%

Ethereum (ETH) kwam vanochtend weer even boven $2.000 uit, maar het was al een iets lagere piek dan gisterenochtend. Vervolgens begon ETH ook flink te dalen en komt op het moment van schrijven weer bij $1.900 aan. Daar lijkt de koers voor nu nog stand te houden, al zat daar al een dipje naar $1.890 tussen. ETH komt momenteel op $1.903 uit en staat daarmee 5% in de min vandaag.

BNB, DOGE, XRP in de min

De piek van binance coin (BNB) kwam vanochtend al een stuk lager uit dan gisteren, maar de koers kelderde vervolgens minder hard. BNB komt momenteel op $317 uit en staat daarmee 3,6% in de min vandaag. Dogecoin (DOGE) piekte al gisterenavond op $0,083, maar valt momenteel terug naar $0,76 waarmee koers 4% in de min staat. Ripple (XRP) zakt momenteel terug naar $0,37 en staat daarmee 4,6% in de min.

AVAX, ADA, MATIC, SOL, DOT dalen harder

Avalanche (AVAX) daalde al 6% in de afgelopen 24 uur en komt momenteel op $27,9 uit. Cardano (ADA) viel terug naar $0,55 vanochtend en staat 6,6% in de min. Polygon (MATIC) piekte zondag nog op $1,05 maar zakt nu naar $0,96 en ook 6,6% in de min. Solana (SOL) kon afgelopen weekend toch niet de $48 heroveren en zakt nu naar $44 waarmee koers zelfs 6,8% in de min staat. Polkadot (DOT) is de grootste verliezer onder de grootste crypto en zakt met 7,1% naar $8,8.

SHIB alsnog in de plus

Toch kleurt onder de grootste crypto een koers nog net groen vandaag. Shiba inu (SHIB) begon zondagochtend hard te stijgen en bereikte gisterenavond een piek van $0,0000176. Dat was een stijging van bijna 40% in een halve dag. Echter zakt SHIB vanochtend ook fors en komt de koers uit op $0,0000157. Daarmee staat SHIB slechts 0,5% in de plus ten opzichte van 24 uur geleden.

Crypto top 100 hardste dalers en stijgers

Onder de top 100 hebben we nog veel hardere dalers. Zo staan Maker (MKR), fantom (FTM), loopring (LRC), thorchain (RUNE), chainlink (LINK), apecoin (APE), bitcoin cash (BCH), neo (NEO), synthetix (SNX), axie infinity (AXS), enjin coin (ENJ), lido (LDO), tezos (XTZ), quant (QNT) theta (THETA), curve (CRV), eos (EOS) en mina (MINA) allemaal zo’n 7% in de min vandaag.

Graph (GRT) en uniswap (UNI) zijn met ongeveer 8% gedaald in de afgelopen 24 uur. Bitdao (BIT) staat 12% in de min en celsius (CEL), die afgelopen week keihard steeg, staat vandaag 21% in de min.

Toch kleurt niet de gehele top 100 rood. Stepn (GMT) staat alsnog bijna 2% in de plus en leo (LEO) zelfs bijna 8%.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie