Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

NEO gaat nieuw kantoor openen en toont NEO 3.0

Het Chinese blockchain-platform NEO (NEO) kondigt tijdens een conferentie in Seattle aan dat het bedrijf een nieuw kantoor in Seattle gaat openen. Tevens toont het bedrijf een aantal nieuwe functionaliteiten van NEO 3.0.

NEO staat ook wel bekend als het Chinese ethereum (ETH), een label waar mede-oprichter Erik Zhang zelf geen fan van is. Over het nieuwe kantoor in Seattle zegt Zhang:

Seattle heeft een enorme bron aan ontwikkelaars en een sterke sfeer van innovatie, en NEO heeft altijd veel belang gehecht aan technologische ontwikkeling.

- Advertentie -

Tijdens de conferentie werd er ook over het aankomende NEO 3.0 gesproken. Hoewel Erik Zhang zelf niet aanwezig was, toonde hij een film met een aantal van de nieuwe functionaliteiten van NEO 3.0. Hij zegt dat de blockchain al 10 jaar in ontwikkeling is en dat het doel is om grootschalige communicatieapplicaties mogelijk te maken:

Geen enkele blockchain ondersteunt op dit moment grootschalige communicatietoepassingen.

En dat zal ook voorlopig ook nog voor NEO gelden. De volgende vijf nieuwe functies van NEO 3.0 zullen wij dan ook waarschijnlijk niet voor 2020 zien:

  1. Native contracts

Naast smart contracts, zal NEO 3.0 ook native contracts ondersteunen. Dat zou voor snellere verificaties in transacties moeten zorgen alsmede de mogelijkheid voor onbeperkte opslag.

  1. Alle activa moet gecreëerd worden in smart contracts

De meeste activa worden volgens Zhang sowieso als contractactiva gecreëerd en door alles via smart contracts te doen zou het systeem beter draaien.

  1. Toegang tot internetbronnen

Gebruikers krijgen toegang tot internetbronnen via URL’s in smart contracts. Dat zorgt voor hogere transactiesnelheden.

  1. Verbeterd DBFT-consensusmechanisme

Extra stappen worden toegevoegd aan het consensusmechanisme waardoor fouten in het netwerk verwijderd worden; vooral belangrijk als een node offline is geweest.

  1. NEOFS

Momenteel kunnen NEO smart contracts vrijwel geen data opslaan, de kosten daarvoor zijn extreem hoog waardoor het geen werkbare oplossing biedt voor bedrijven. NeoFS is een nieuw netwerk voor gedistribueerde data-opslag met lage kosten voor grote bedrijven.

NEO 3.0 moest dus voornamelijk hogere transactiesnelheden, meer stabiliteit en meer ondersteuning bieden voor smart contracts. Het is nog onbekend wanneer het gelanceerd zal worden.

Op moment van schrijven verhandelt NEO voor zo’n $8,4 wat een groei van 4% is in de afgelopen 24 uur, maar alsnog een 95% daling ten opzichte van het hoogtepunt uit begin 2018. Met een marktkapitalisatie van ongeveer $550 miljoen is NEO momenteel de 16 grootste cryptocurrency.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.907,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.870,30 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.934,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.935,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.968,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.870,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.907,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.934,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.935,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.968,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...