Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) steeds dieper in de punt van driehoek, chainlink (LINK) corrigeert met 8%

De bitcoin (BTC) koers was de afgelopen 24 uur weer stabiel, een bekend beeld van de afgelopen periode. Toch is er een aanzienlijke kans dat bitcoin op de korte termijn een grote beweging gaat maken. Verdere stijgingen bij de altcoins lijken daarnaast op dit moment uit te blijven.

Bitcoin (BTC) zijwaarts maar in de punt van een driehoek 

Bitcoin handelt nog altijd zijwaarts zonder grote koersbewegingen te maken. De koers is saai en velen wachten op het moment dat er een einde komt aan deze actieloze episode. Analisten vergelijken de huidige situatie met een veer die langzaam wordt opgespannen zolang de volatiliteit wegblijft, en dus uiteindelijk een grote beweging zal maken.

- Advertentie -

De afgelopen periode vormde bitcoin steeds lagere highs maar hogere lows. Zodoende werd een symmetrische driehoek gevormd wat vaak gepaard gaat met een relatief explosieve uitbraak. Op dit moment bevindt bitcoin zich al vrij ver in de punt van dit patroon en dus wordt de kans dat bitcoin uitbreekt steeds iets groter.

De grote vraag is natuurlijk of dit naar boven of beneden zal zijn. Helaas hebben wij bij Crypto Insiders geen glazen bol, dus het blijft afwachten. Mocht bitcoin aan de bovenzijde uitbreken dan ligt bij $9.500 een belangrijk prijspunt. Een uitbraak hierboven zou een goede zaak zijn voor de bulls.

Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $9.188 op cryptocurrency-exchange Coinbase, een prijsniveau waar BTC de afgelopen vijf dagen eigenlijk constant van in de buurt is gebleven. De weerstandslijn van het driehoekspatroon bevindt zich op dit moment bij $9.250.

Altcoins zijn stabiel, chainlink (LINK) corrigeert

Tot slot is er ook bij de altcoins weinig actie te zien. De afgelopen weken zagen we hier nog af en toe grote stijgers zoals chainlink (LINK). Op het moment van schrijven is de prijs van ethereum (ETH) $237 nadat het de afgelopen 24 uur met 0,3 procent in waarde daalde.

LINK zakt daarnaast weer buiten de top 10. De nu nummer 11 is $7,40 waard nadat de altcoin met 8 procent naar beneden corrigeerde.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.234,55 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.234,55 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...