Home Nieuws CI Gemist: Kijk hier de AMA-sessie met David en Michiel terug!

CI Gemist: Kijk hier de AMA-sessie met David en Michiel terug!

Gisteren organiseerden we onze eerste Ask Me Anything (AMA) sessie en dankzij jullie was het een succes! Er kwamen leuke vragen en opmerkingen binnen op de chat, waar David en Michiel op in konden spelen. Wil je de live-uitzending terugkijken? Dat kan! De video vind je hierboven. Helaas haperde het beeld wegens een technisch mankement, maar dat is ons hopelijk vergeven.

Wil je de vragen in de chat kunnen zien tijdens het terugkijken? Open de video dan op YouTube door op de titel in de videospeler te klikken.

- Advertentie -

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige live-uitzendingen? Meld je dan aan voor ons gratis discussiekanaal op Telegram of hou onze website in de gaten.

Als je meer van David en Michiel wil zien – denk hierbij aan wekelijkse macro updates op video, trading signals, geschreven uitleg over technische analyse, uitleg over crypto-projecten, doordeweeks dagelijkse koersvideo’s en meer – meld je dan aan voor een gratis proefmaand op https://members.crypto-insiders.nl!

Heb je de wekelijkse column van David gemist? Hij bespreekt het gevecht om de 50 moving average (MA) en de 200 MA, flinke stijging van afgelopen zaterdag en waar hij de komende week en de komende weken op gaat letten. Klik hier om zijn column alsnog te lezen. Deze wil je niet missen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.198,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.263,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.270,98 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.282,90 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.