Home Nieuws Crypto Insider David en OKEx: Life of a Trader event, de video!

Crypto Insider David en OKEx: Life of a Trader event, de video!

- Advertentie -

Afgelopen dinsdagavond was het dan zo ver: Crypto Insider David gaf tijdens een bijeenkomst van OKEx, een blik in in zijn leven als investeerder. Na Michaël van de Poppe, fulltime trader, betrad David van Ineveld, bekend van zijn wekelijkse columns en zijn zeer waardevolle bijdragen op beeld voor onze members-omgeving, het podium om een kijkje in de keuken te geven.

Tijdens het event, dat werd georganiseerd door een van ’s werelds grootste cryptocurrency exchanges, werd de exchange belicht, maar kregen ook een aantal andere bekende figuren uit de Nederlandse crypto-scene een moment van aandacht. Zo waren naast David en Michaël ook Ruud Feltkamp van Cryptohopper en Arthur Stolk van Icoinic aanwezig om deel te nemen aan een discussiepanel.

David bespreekt tijdens zijn presentatie hoe hij investeringsmogelijkheden benadert en geeft aan dat zijn methode veel verder reikt dan de wereld van cryptocurrencies of andere activa. Zo zorgt hij ervoor dat zijn leven zoveel mogelijk in balans is om een solide mentale basis te creëren; een basis om emoties bij investeringen de baas te zijn – een synergie tussen alledaagse bezigheden en doelen als investeerder. Zelf kijken en luisteren naar het razend interessante verhaal van David? We hebben zijn presentatie speciaal voor jullie opgenomen!

We willen OKEx en Eléonore Blanc van CryptoCanal bedanken voor de samenwerking en de organisatie! Zelf een kijkje nemen op OKEx? Klik dan hier.


Crypto Insider David maakt wekelijkse ?Macro Updates? voor in onze members-omgeving! Klik hieronder voor een voorproefje op zijn uitgebreide analyses op beeld

Surf nu naar https://members.crypto-insiders.nl om je aan te melden voor een ⚡️gratis⚡️ maand lidmaatschap op exclusieve content!


Michiel van Ipenburg, die naast David ook zijn waardevolle steentje bijdraagt aan de members-omgeving schreef vanmorgen een gloednieuwe column. In deze column bespreekt hij de grafiek van bitcoin (BTC), de weerstand op de 200 Moving Average (MA) en de situatie van altcoins. Klik hier om zijn column te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...