Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
17/12/2021 12:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/12/2021 12:04

16 redenen om winst te pakken of je positie te verkopen

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Veel van de landen met de hoogste adoptiepercentages zijn minder welvarend. Bron: UNCTAD

De koers van bitcoin, altcoins en aandelen gaat omhoog en omlaag op basis van vraag en aanbod. Soms is het lastig om te bepalen op welk moment je moet gaan verkopen of winst moet gaan pakken. Het is dan fijn om hier een duidelijk framework voor te hebben. Wiebe z’n FUFITA-methode is zo’n framework. Hiermee kijk je naar de fundamentele, financiële en technische analyse van crypto en aandelen om te bepalen wanneer je wilt verkopen of winst wilt pakken.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Wanneer bitcoin winst verzilveren?

In deze video geeft Wiebe 16 verschillende redenen om winst te pakken of je positie te verkopen. Uiteindelijk zijn er nog tientallen of zelfs honderden redenen te noemen. Deze redenen kun je zelf toepassen in jouw eigen beleggingsavontuur zodat je voor jezelf beslissingen kunt gaan maken en niet meer afhankelijk bent van de meningen van analisten.

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie