Kevin Schijven Kevin Schijven
23/09/2019 14:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/08/2023 14:19

Ripple CEO Brad Garlinghouse gaat spreken op prestigieus economisch forum in New York

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Ripple CEO Brad Garlinghouse gaat spreken op prestigieus economisch forum in New York

Foto: rafapress/Shutterstock

Brad Garlinghouse, CEO van Ripple Labs, het bedrijf achter de XRP (XRP) cryptocurrency, zal 8 oktober spreken op een conferentie georganiseerd door de Economic Club of New York.
De Economic Club of New York organiseert regelmatig conferenties met hele grote namen. Naast Garlinghouse staan alleen al in de maand oktober ook prominente figuren als Dennis Muilenburg, CEO van Boeing, Ana Botín, CEO van Santander en Robert A. Iger, CEO van Disney gepland en vorige maand was nog Jay Clayton, voorzitter van de Securities and Exchange Commission (SEC), aan het woord.
De Economic Club of New York beschrijft zichzelf op de eigen website als volgt:

Opgericht in 1907, de Economic Club van New York is het belangrijkste forum voor discussie over een breed scala aan kwesties waarmee New York City, de Verenigde Staten en de wereld te maken hebben.

Sprekers uit het verleden zijn leiders van Fortune Global 500-bedrijven, meerdere Amerikaanse presidenten en vele andere innovators, uitblinkers en staatslieden.

Ripple-fan Alex Cobb geeft op Twitter aan dat hij van plan is om het evenement op YouTube te streamen:


Garlinghouse heeft de afgelopen tijd regelmatig van zich laten horen. Eind augustus reageerde hij op de lopende rechtzaak omtrent Ripple en de vraag of XRP een effect is of niet.
Ripple is de afgelopen tijd vaker beschuldigd van het manipuleren van de XRP-prijs. In een interview begin deze maand zei Garlinghouse dat Ripple evenmin de prijs van XRP kan beïnvloeden als whales dat met bitcoin (BTC) kunnen.
crypto-insiders_telegram_banner
Ripple diende afgelopen week nog een motie tot verwerping in bij de rechtbank omtrent de bovengenoemde rechtszaak. Ripple beweert dat de aanklager niet ontvankelijk is want de zaak zou al verjaard zijn. In het document wordt echter niet op de vraag of XRP nou een security is of niet ingegaan.
Naar verwachting zal Garlinghouse tijdens de conferentie op 8 oktober op de bovengenoemde onderwerpen ingaan.
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Benieuwd wat hij verwacht voor de lange termijn? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie