Thom Derks Thom Derks
12/12/2022 14:04 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/12/2022 14:04

Anycoin Direct voegt FLOW, KLAY en PAXG toe aan zijn ruime aanbod

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Anycoin Direct voegt FLOW, KLAY en PAXG toe aan zijn ruime aanbod

Foto: photo_gonzo / Shutterstock.com

We mogen momenteel dan in een zware bearmarkt zitten, waarvan het einde nog lang niet in zicht lijkt, maar daar trekken ze zich bij het Nederlandse Anycoin Direct niets van aan. Zij houden het oog op de toekomst en in het kader daarvan introduceren ze drie nieuwe munten op het platform. Het gaat om Flow (FLOW), Klaytn (KLAY) en PAX Gold (PAXG).

Laten we die drie munten eens nader onder de loep nemen.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Flow

Te beginnen met Flow, een project dat oorspronkelijk is opgericht om zich te richting om de gaming-industrie, maar tegenwoordig veel meer doet. Flow haalde het afgelopen jaar meerdere malen het crypto nieuws met grote projecten binnen de NFT-wereld. Denk onder andere aan NBA Top Shot, wat een populaire collectie van het project is.

Daarnaast heeft Flow enkele grote samenwerkingen binnen de techwereld. Denk bijvoorbeeld aan de samenwerking met Instagram, dat de blockchain van Flow gebruikt voor NFT’s. Verder staan er enkele grote partijen achter Flow als investeerders. Hierbij moet je denken aan partijen als a16zcrypto, Coinbase Ventures, Samsung NEXT en de Digital Currency Group.

De Digital Currency Group ken je waarschijnlijk van Grayscale Investments en Coindesk. Twee gigantische bedrijven uit de crypto-industrie waar dit bedrijf als moederbedrijf boven hangt. Wat dat betreft voegt Anycoin Direct met Flow een grote naam toe aan zijn platform.

Meer lezen over dit Nederlandse handelsplatform? Lees hier de Anycoin Direct review.

Advertentie

Klaytn

Dan is het tijd voor Klaytn (KLAY). Ook Klaytn is een project dat zich focust op zaken als de metaverse, gamefi en de fascinerende wereld van Web3. De blockchain van dit project is ontwikkeld door het Zuid-Koreaanse internetbedrijf Kakao. Klaytn is in principe een project dat is opgezet om bedrijven te helpen met het opzetten van blockchain-oplossingen.

We noemen dit soort projecten ook wel enterprise blockchain platforms. De blockchain van Klaytn lanceerde in juni 2019 en is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een grote naam binnen de industrie. Wat de toekomst voor de KLAY token in petto heeft is lastig te zeggen, maar het project is inmiddels terug te vinden op plek 69 op CoinMarketCap.

Tegen de huidige koers heeft het project een market cap van ongeveer 500 miljoen dollar, wat het tot een gigantische onderneming maakt. Voor Anycoin Direct was dat reden genoeg om ook dit project aan hun aanbod van munten toe te voegen.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Paxgold

Paxgold (PAXG) is wellicht de meest interessante munt van de drie. Dit is namelijk een soort stablecoin die gedekt is door fysiek goud. Iedere PAXG token wordt gedekt door één troy ounce van een 400 oz London Good Delivery goudstaaf, die is opgeslagen in de kluizen van Brink.

Deze crypto vormt dus een eenvoudige manier om te investeren in fysiek goud, iets wat met alle inflatie die we vandaag de dag zien een populaire bezigheid is. De waarde van deze munt is volledig gekoppeld aan goud en doet verder niets. Mocht je interesse hebben om goud aan je portfolio toe te voegen, dan kan dit een hele interessante optie zijn.

Opvallend is dat de token van Paxgold momenteel op 1.789,77 dollar handelt, waarmee de koers iets lager ligt dan de officiële goudkoers van 1.793,91 dollar. Voor Anycoin Direct reden genoeg om ook deze munt aan hun handelsplatform toe te voegen.

Om deze drie nieuwe cryptocurrencies te vinden kan je hier een account aanmaken bij Anycoin Direct.

Deel dit artikel
Thom Derks

Thom is een expert op het gebied van macro-economie, bitcoin en het afzeiken van altcoins. Verder schrijft hij een eigen macro-nieuwsbrief op Substack, laat hij soms iets van zich horen op Twitter en is hij niet-praktiserend Meester in de Rechten (universiteit Leiden).

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie