PremiumBitcoin en crypto verder omlaag? Zo haal je hier voordeel uit

Als lid van Crypto Insiders krijg je elke week eenvoudige technische analyses van meer dan 20 verschillende cryptovaluta. Ervaren analisten delen deze analyses in onze besloten trading-community en al meer dan 1.000 Nederlands handelaren maken hier wekelijks gebruik van.

In dit artikel delen we een recente analyse van fantom (FTM) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Onder in dit artikel leggen we uit hoe je alsnog winst kunt maken met een dalende koers. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Bitcoin en fantom krijgen klappen

Zoals we vannochtend konden lezen daalde de koers van bitcoin (BTC) met ongeveer 5% na het nieuws van Binance en bereikte het een dieptepunt van $26.500. Op dit moment lijkt de $27.000 een sterke weerstand te zijn. Ook de koers van fantom kreeg flinke klappen te verwerken als gevolg van deze ontwikkelingen.

Technische analyse FTM koers

FTM zat echter al een langere tijd in een neerwaartse trend. In slechts negen dagen is de koers met ongeveer 23% gedaald vanaf de lokale piek van $0,53. De analisten van Crypto Insiders verwachten dat de daling nog niet voorbij is en zeggen hierover het volgende:

“FTM is een lastige coin om te charten vanwege gemengde signalen. Nu lijkt de koers een duidelijke richting in te slaan, ingeleid door een driewaves patroon waarbij de golden pocket van Fibonacci, de 50% en 61,8%, zijn bereikt en een omkeer in de koers plaatsvond.  

Nu zien we een 12345 Elliott Wave patroon ontstaan waarbij we ons in de derde wave omlaag bevinden. Deze waves worden gekenmerkt door snelle en krachtige bewegingen waardoor we dus hoge volatiliteit verwachten. 

Het is nog te vroeg om een duidelijke target te bepalen aangezien de wave nog niet volledig is ontwikkeld. Zodra we een beter beeld hiervan kunnen schetsen, zullen we dit direct delen in de Premium groep.”

Deze analyse is 27 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Om te profiteren van dalende koersen maken ervaren handelaren gebruik van Bybit. Hier kun je handelen in derivatren en bijvoorbeeld een short-order plaatsen wanneer je verwacht dat een koers gaat dalen. Via deze link kun je gratis een account aanmaken en registreert Bybit dat je afkomstig bent van Crypto Insiders. Hiermee steun je ons platform en kom je in aanmerking voor leuke prijzen en aanbiedingen.

Wil jij leren hoe je technische analyses kunt toepassen op jouw crypto-handel en meer winst maken? Word lid van onze premium trading-groep en krijg toegang tot meer dan 20 analyses per week, live-streams waar je direct vragen kunt stellen aan onze analisten en een community van meer dan 1000 ervaren handelaren die jou graag helpen. Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post