PremiumCardano analyse: Houders opgelet, ADA koers stijging verwacht

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse ADA koers

De analisten van Crypto Insiders melden in een nieuwe analyse voor cardano dat zij eindelijk na lange tijd weer wat meer bullish zijn over de koers. Zij deelden hierover het volgende met de Premium leden:

“Het lijkt erop dat ADA een vergelijkbaar beeld laat zien als andere recente analyses die wij in de Premium omgeving deelden.

Ondanks dat we voor bitcoin en ethereum nog een neerwaartse beweging verwachten, lijkt het erop dat cardano zijn neerwaartse trend aan het afronden is. De ADA koers heeft de steunzone rond de $0,246 bereikt en lijkt nu omhoog te willen in een 12345 Elliott Wave patroon.

Vooralsnog nemen wij geen positie omdat het er echter nog heel onzeker uitziet. Zodra wij meer duidelijkheid kunnen bieden, delen we direct een nieuwe ADA analyse in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 5 januari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Onze analisten maken hiervoor gebruik van Bybit. Hier is het mogelijk om te handelen in derivaten en kun je zogeheten “short-orders” plaatsen wanneer je verwacht dat een koers van een crypto gaat dalen. Dit is mogelijk op handelsplatformen zoals Bybit.

Met een premium lidmaatschap leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar onze analisten hun eigen posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Cardano

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel