PremiumCardano in de lift: Stijging van 50% gehad, en meer verwacht

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) uit onze Premium omgeving. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse ADA koers

Cardano is over de afgelopen twee weken met bijna 50% gestegen. De ADA koers komt inmiddels in de onderstaande blauwe weerstandzone uit die de analisten van Crypto Insiders eerder deze week hadden getekend,

Dat betekent dat zij vanaf deze zone verwachten dat ADA een correctie zal maken voordat de stijging weer hervat. Dat legden zij onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“De prijs van ADA is, net als andere crypto op de markt, erg hard gestegen sinds de jaarwisseling. We verwachten dat deze stijging eindigt wanneer de vijfde en laatste wave van een groter Elliott Wave patroon voltooid is. 

Onze verwachting is dat in de blauwe zone zal zijn tussen $0,358 en $0,372 en dat ADA hier een omkeer zal maken. We verwachten dat de koers dan zal dalen in een ABC Elliott Wave patroon richting de groene zone tussen $0,283 en $0,298. 

Dat zou een daling van meer dan 20% kunnen zijn. Vanaf hier onstaan in onze ogen nieuwe kansen om op de verwachte koersstijging in te spelen. Hoe die stijging er uit zal komen te zien, zullen wij direct delen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 13 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Denk jij dat Cardano juist zal dalen?

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Cardano

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel