PremiumCardano koers kan enorme stijging vanaf deze prijs weer doorzetten

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ADA koers

Cardano is de afgelopen maand met bijna 50% gestegen. Dat kan binnenkort weer doorzetten, meldden de analisten van Crypto Insiders onlangs aan leden. Echter ziet het er naar uit dat eerst een daling volgt voordat het bullish patroon hervat, legden zij uit:

“Wij zien dat ADA op dit moment een groot Elliott Wave 12345 patroon aan het vormen is en nu in de tweede wave zit. Het lijkt erop dat deze wave 2 zich zal vormen als een expanded flat wave, waardoor we verwachten dat de B wave  mogelijk uitkomt in de blauwe weerstandzone tussen de $0,383 en $0,399. 

We verwachten vervolgens dat de C wave door dit patroon lager uit zal komen dan de A wave en denken dat dit in de groene zone tussen de $0,29 en $0,31 zal zijn. Dat zou een daling van meer dan 30% kunnen zijn. 

Vanaf deze groene zone overwegen wij weer om opnieuw in te stappen aangezien mogelijk een flinke stijging volgt. Hoe deze stijging er uit komt te zien, zullen we zo snel mogelijk delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 20 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Cardano

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel