PremiumCrypto-analyse ANT: Koers stijgt 10% na deze tweet

ANT is vandaag met maar liefst ongeveer 10% gestegen. Hieronder is een onderzoek uitgeschreven en kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen. Met deze informatie kan je een weloverwogen beslissing kunt maken om ANT te kopen of verkopen.

Waar de dag eerst rustig begon, heeft zowel bitcoin (BTC) als ethereum (ETH) flinke klappen gekregen. De coins staan beide met ongeveer 5% in de min. Een coin die het aanzienlijk beter doet is Aragon (ANT). ANT is in de afgelopen 24 uur met zo’n 10% gestegen. In de afgelopen zeven dagen wist de coin een rendement van ongeveer 22% te halen. Door de stijging staat de coin op de 305e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Aragon?

Aragon biedt software die gebruikt kan worden om Gedecentraliseerde Autonome Organisaties (DAO’s) te creëren en te onderhouden op de Ethereum-blockchain. DAO’s geven programmeurs de mogelijkheid door middel van ingebouwde mogelijkheden om hun code te beheren.  

Waarom stijgt ANT in waarde?

Een mogelijke verklaring voor de stijging van ANT is een tweet die is geplaatst op het officiële Twitteraccount van Aragon. In de tweet staat dat er in de wandelgangen gesproken wordt over een samenwerking tussen Aragon en de DAOpunks non-fungible tokens (NFT’s). Maar dat dit ‘waarschijnlijk niks is’. Dit laatste is erbij geplaatst met een cynische ondertoon. 

Aragon toont dus duidelijk interesse in de NFT markt en gaat dus waarschijnlijk in de toekomst NFT uitgeven in samenwerking met een andere partij. Doordat de NFT markt erg gewild is op dit moment kan dit dus zorgen voor veel nieuwe ogen. 

Technische analyse 

De koers van ANT bevindt zich op het moment in een zijwaarts trendkanaal. Zoals op de grafiek hieronder te zien is heeft de coin ook een verleden met het maken van spikes, ofwel lange wicks boven de candle. Vandaag heeft de coin er nog een gemaakt. ANT heeft dus een geschiedenis als het gaat om harde prijsstijgingen. Het nadeel aan een grote wick aan de bovenkant is dus dat investeerders deze stijging niet wisten vol te houden. Dit kan een probleem worden. 

De onderkant van het kanaal wordt op het moment opnieuw getest en lijkt voor nu te houden. Mocht de koers hier toch doorheen breken dan is het opletten geblazen op de steunlijn onder het trendkanaal. Mochten we toch een vervolg omhoog zien is de bovenste regio van het trendkanaal een erg belangrijk eerste punt.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Mocht Aragon via Twitter toch nog met een update komen over de NFT’s dan zou de koers hier eventueel weer op kunnen reageren. In het crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws van de cryptocurrencymarkt en zullen we proberen verdere updates met jullie te blijven delen. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel