PremiumCrypto analyse OXT: Orchid koers stijgt hierdoor met 5%

De koers van orchid (OXT) is vandaag met 5% gestegen. In dit artikel onderzoeken we de mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptocurrency in waarde is gestegen. Daarnaast analyseren we koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om OXT te kopen of verkopen.

De crypto-markt is vandaag niet heel spannend. De grootste cryptovaluta op de markt staan een paar procent in de min en de top stijgers van de dag staan maar een aantal procent in de plus. Een daarvan is orchid (OXT). De OXT koers steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 5% en in de afgelopen zeven dagen met ongeveer 9%. Door de stijging staat de coin nu op de 181e plaats qua grootste crypto op basis van marktwaarde.

Wat is Orchid?

Het Orchid-netwerk is een op blockchain gebaseerde peer-to-peer virtual private network (VPN) service die ervoor zorgt dat gebruikers verbonden wordt met een gedecentraliseerde pool van aanbieders. Orchid wil een gedecentraliseerde VPN-markt creëren en op deze manier de beperkingen van internetvrijheid verbeteren. 

Waarom stijgt OXT in waarde?

Een van de redenen waarom OXT is gestegen in de afgelopen periode is mogelijk door een aankondiging op hun officiële Twitteraccount. In dit bericht gaf het team van Orchid aan dat ze genoteerd werden op de cryptocurrency-exchange van Crypto.com. Dit is mooi nieuws voor de token aangezien de beurs ongeveer 10 miljoen gebruikers heeft. Op deze manier komt de coin onder de aandacht van vele nieuwe investeerders. 

Technische analyse

Als we naar de grafiek van OXT kijken, zien we dat de koers een breder wordend opwaarts trendkanaal vormt. De dalen en pieken komen steeds hoger uit en liggen steeds verder van elkaar vandaan. Op het moment wordt de onderkant van het trendkanaal getest. Het nieuws van de notering en het eventuele nieuwe volume dat daarbij komt kijken heeft voor de bounce gezorgd. Het zal interessant zijn om te zien of we verder naar boven gaan om de bovenkant van het kanaal te testen, of juist verder zakken. Mochten de koers verder dalen, dan zal rond $0,317 en $0,286 de nieuwe steunlijnen liggen.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Nieuws over een nieuwe notering kan over een langere periode impact hebben op de koers. Of dat in dit geval gaat gebeuren, is nog niet zeker. Denk jij er aan een positie te nemen in OXT? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel