PremiumCrypto Insiders: Binance onder vuur, wat doet BNB?

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van Build ‘n Build (BNB) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse Build ‘n Build (BNB) koers

De aanklacht tegen Binance zal je vast niet ontgaan zijn. Het zorgde voor een behoorlijke crash op de markt en vooral BNB kreeg een flinke klap. Desondanks volgt de koers nog de verwachtingen van de analisten van Crypto Insiders. Zij hielden al rekening met een daling voor BNB, gaven zij afgelopen weekend door aan Premium leden:

“Het lijkt erop dat BNB zich in een neerwaarts 12345 Elliott Wave patroon bevindt, met nog één vijfde golf te gaan. Dit suggereert dat we nog een daling kunnen verwachten. Daarom hebben we een groene instapzone tussen de $280 en $300 vastgesteld, waar we verwachten dat BNB steun zal vinden na de volgende daling. 

We hanteren een strikte stoploss op de $265 om het risico te beperken. Als de koers van BNB onder dit niveau daalt, betekent dit dat onze analyse niet langer geldig is en we terug moeten naar de tekentafel. 

Zoals altijd zullen we de situatie nauwlettend blijven volgen en eventuele veranderingen direct in de Premium omgeving delen.”

Inmiddels kunnen we zien dat BNB net iets onder de groene zone uit is gekomen van de analisten, maar de koers is nog niet zo ver gezakt dat hun analyse is geïnvalideerd.

Deze analyse is op 4 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

De crypto-markt is volatiel en verandert voortdurend. Daarom maken onze analisten gebruik van Bybit om te profiteren van zowel stijgende als dalende koersen. Bovendien kun je via Bybit succesvolle handelaren volgen en van hun strategieën leren. Door je via deze link aan te melden, kun je profiteren van leuke prijzen en aanbiedingen, terwijl je tegelijkertijd ons platform steunt. Na een eerste storting van $100 ontvang je bijvoorbeeld al een cadeau van $20!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post