PremiumDit is wat analisten nu verwachten van de ethereum koers

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ETH koers

Ethereum kon in 2023 al met meer dan 30% stijgen, maar de analisten van Crypto Insiders verwachten dat een flinke daling kan volgen.

Alhoewel de ether koers afgelopen week al langzaam aan het dalen was, verwachten de analisten toch eerst nog een korte stijging. Zij legden dat onlangs aan Premium leden als volgt uit:

“De ETH koers volgt een 12345 Elliott Wave patroon naar boven waarbij de vierde wave net onder de 23,6% Fibonacci uitkwam, wat gelijk staat aan een prijs van $1.518. Wij verwachten dat ETH rond dit prijsniveau een laatste stijging zal inzetten om de vijfde en laatste wave van dit patroon te voltooien. 

Volgens de theorie komt deze vijfde wave doorgaans uit tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci, wat hier gelijkstaat aan een koers tussen $1.727 en $1.785. Daarna verwachten wij een forse daling en gaan wij op zoek naar de groene zone om opnieuw in te stappen. 

Het is nog iets te vroeg om met zekerheid te zeggen waar deze groene zone uit zal komen, mogelijk onder de $1.400. Zodra wij hier een beter beeld van hebben, zullen wij dit direct delen in de Premium omgeving. Ook hebben wij hier vast een lange termijn analyse voor ethereum gedeeld.”

Deze analyse is 25 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over ethereum

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel