PremiumKoersvoorspelling Ethereum: koers lijkt bullish na enorme whale dump

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Ethereum nieuws

De laatste tijd heeft de ether koers flinke klappen te verduren gekregen. Waar de koers in augustus nog boven de $2.000 stond, zagen we over de twee volgende maanden een daling van bijna 50%. Uit on-chain data van Santiment blijkt dat ETH sharks en whales, grote investeerders die tussen de 100 en 1 miljoen ETH bezitten, hun ETH massaal dumpten sinds september.

In de afgelopen vijf weken hebben deze investeerders cumulatief 3,3 miljoen ETH ($4,3 miljard) verkocht. Dit heeft voor de enorme druk aan de verkoopzijde gezorgd en uiteindelijk ook voor de stevige koersdaling.

Technische analyse ETH koers

De analisten van Crypto Insiders zijn desondanks bullish over ETH. De koers lijkt nu een ABC Elliott Wave patroon afgerond te hebben die uiteindelijk in onze groene koopzone terecht is gekomen. De C wave van een ABC patroon eindigt namelijk altijd in de 100% Fibonacci van wave A-B. Dit heeft er ook meteen voor gezorgd dat er een primary wave 2  van een 12345 EW patroon is gevestigd. De derde wave is altijd de grootste wave en kan daarom de koers mogelijk flink naar boven duwen.

Bovenstaande ETH analyse is op 17 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

ETH kopen of verkopen?

Overweeg jij ETH te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel