PremiumKoersvoorspellingen Quant en Polkadot: Welke gaat het hardst stijgen?

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyses van Quant (QNT) en Polkadot (DOT) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Quant ziet er bullish uit

Op 22 september tekenden de analisten van Crypto Insiders een veelbelovende koopzone voor quant. De analisten hadden namelijk een flinke koersstijging voor QNT verwacht vanaf de koopzone, namelijk naar de zone tussen de $163 en $179. Dat komt omdat de koers een innerwave 12345 Elliot Wave patroon vormde.

Inmiddels is QNT hier ook daadwerkelijk aangekomen. Het zou kunnen zijn dat een kleine correctie nu volgt, maar als de munt genoeg kracht heeft, kan de koers wellicht naar de volgende target stijgen van $236. De grote derde wave komt namelijk vaak op de 161,8% fibonacci uit. Voorlopig zijn de analisten dus vrij bullish over QNT.

Bovenstaande QNT analyse is op 10 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

Polkadot toont zwakte

De koers van Polkadot ziet er echter minder belovend uit. De DOT koers zit momenteel in een neerwaartse trend en de analisten van Crypto Insiders verwachten dit eerst nog zal voortzetten. De analisten zien namelijk een 12345 Elliot Wave patroon vormen op de lange termijn.

Toch lijkt er licht aan het einde van de tunnel te zijn doordat de koers nu in de vijfde en laatste wave bevindt. Deze vijfde wave komt volgens de theorie vaak tussen de 127,2% en 161,8% van de fibonacci retrace uit, of de 61,8% fibonacci projectie. We zien op de onderstaande grafiek zien dat beide niveaus dicht bij elkaar liggen, waardoor de analisten daar een groene koopzone hebben getekend. Zodra DOT hier uitkomt, verwachten de analisten dat de koers weer kan stijgen.

Bovenstaande DOT analyse is op 12 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

QNT of DOT kopen of verkopen?

Overweeg jij Quant of Polkadot te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel