PremiumLRC koers-analyse: Stijging door goed nieuws uit Amerika

LRC heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van maar liefst 26%. In deze rubriek kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om LRC te kopen of juist te verkopen.

Nog een van de top stijgers van vandaag is een oude bekende, namelijk Loopring (LRC). De coin wist over de afgelopen 24 uur met ongeveer 26% te stijgen. Over de afgelopen zeven dagen zagen we echter een daling voorbij komen van ongeveer 19%. Door de stijging van vandaag staat Loopring op de 71e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Loopring?

Loopring is een compleet automatisch en gedecentraliseerd exchange platform die voor de gebruiker alle verschillende orderboeken van alle beschikbare cryptocurrencyexchanges afzoekt. Op deze manier kan het platform de beste deals vinden voor de handelaar. Doordat Loopring alle verschillende orderboeken bij elkaar voegt staan deze ook voller, wat ervoor zorgt dat de spread tussen de koop- en verkoopzijde veel lager wordt.

Waarom stijgt LRC in waarde?

De stijging zou mogelijk verklaard kunnen worden door dit bericht van de Amerikaanse tak van de exchange Binance. Binance.US zal vanaf vandaag verschillende handelsparen van LRC aanbieden aan haar gebruikers. Dit is natuurlijk voor de cryptocurrency erg goed nieuws aangezien Amerikaanse traders eerst geen of lastig LRC konden verhandelen. Nu wordt deze coin beschikbaar gesteld aan een van de grootste landen ter wereld. 

De prijsstijging zou verklaard kunnen worden door het feit dat mogelijk verschillende investeerders van over de hele wereld deze coin snel nog inslaan voordat het volume uit Amerika arriveert. Mochten ook deze handelaren toegang krijgen tot de coin dan kan de koers nog wel eens harder stijgen. Daarnaast is het handelen geopend in Amerika vanaf 2 uur ‘s middags Nederlandse tijd. Dus ondertussen hebben ook de Amerikanen al kunnen inslaan.

Technische analyse

LRC bewoog in de laatste maanden van vorig jaar in een neerwaartse trendkanaal. Helaas is deze trend uitgebroken aan de onderkant. Dit was natuurlijk te verklaren door de harde crash die we zagen over de gehele markt. Het is echter wel interessant om te zien dat de koers naar de $0,75 schoot en op de wick van de kaars steun heeft gevonden. Dit bleek een goed instapmoment te zijn geweest aangezien de koers vanaf hier weer met $0,15 omhoog schoot. Mocht dit niveau opnieuw getest worden en in stand blijven dan zou het eventueel een instapmoment kunnen bieden. Alsnog moet er in deze markt goed opgepast worden aangezien alles nog onzeker is.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in LRC? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel