PremiumREQ koers-analyse: Stijging door mooie update

REQ is vandaag met maar liefst 27% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de REQ koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om REQ te kopen of verkopen.

Een van de best presterende coin van de dag is Request (REQ). Deze cryptocurrency steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 27%. Over de afgelopen dagen zagen we zelfs een stijging van ongeveer 29%. Door deze stijging staat REQ op de 179e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Request?

Request is een gedecentraliseerd betalingsplatform dat loopt op de Ethereum (ETH) blockchain. Met Request kunnen gebruikers op een veilige manier betalingen opvragen. Dit concept lijkt een beetje op het Nederlandse Tikkie, maar dan gedecentraliseerd. Het verschil tussen de twee is echter dat Request je de mogelijkheid geeft om wereldwijd goedkoop betalingen te doen. 

Daarnaast wilt Request ook een personal finance platform worden waarop de gebruiker verschillende instellingen heeft met betrekking tot uitbetaald worden in crypto. Ook kan een gebruiker hier al haar crypto op bewaren.

Waarom stijgt REQ in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou dit bericht kunnen zijn van Fantom op hun blog. Hierin wordt aangegeven dat Request vanaf nu officieel geschaald is met Fantom. Dit is natuurlijk goed nieuws aangezien Fantom een van de grotere namen is in de markt op het moment en groeit heel snel. Er is sinds de start van Request op Fantom in augustus ongeveer 1.250% meer geld vastgezet door gebruikers op het netwerk.

Het is dus een goed teken dat ook Fantom beschikbaar wordt gemaakt op Request. Ook heeft Fantom hier meerdere dingen over getweet en dus een bericht op haar blog over geplaatst. Dit is tevens goede publiciteit. Het kan zo zijn dat investeerders dit zagen en de coin hebben gekocht als reactie hierop.

Technische analyse

De koers van REQ is de laatste tijd enkel aan het dalen. Er is een algemene neerwaartse trend te herkennen. Toch zien we nu een bodem gevormd worden. De stijging van vandaag heeft zelfs de vorige bodem doorbroken. Dit zou kunnen betekenen dat we weer verder omhoog kunnen kijken. Bij een duidelijke uitbraak uit de neerwaartse trend zou het zeker een mooie bevestiging zijn van een eventuele trendomkeer.  

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in REQ? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel