PremiumTraders opgelet: Bitcoin koers toont opvallend patroon

In dit artikel presenteren we een diepgaande analyse van bitcoin (BTC), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze analisten, met hun diepgaande kennis en expertise van de markt, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

Het aantal paginaweergaven op Bitcoin’s Wikipedia bereikte recent een jaarhoogte, ondanks een lagere koers dan eerder dit jaar. Dit kan te maken hebben met de verwachte komst van een spot bitcoin-ETF, aangewakkerd door Grayscale’s rechtszaak tegen de SEC. Financiële giganten, waaronder Franklin Templeton, dienen ETF-aanvragen in, waardoor de belangstelling voor bitcoin groeit. Dit zou ook weer impact op de koers kunnen hebben.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat BTC binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Bij het analyseren van de kortetermijntrends van BTC is een opvallend detail naar voren gekomen: een mogelijke FLAT elliott wave patroon correctie in de wave II van de C. Dit patroon geeft ons het signaal dat een verdere daling van BTC in het verschiet ligt, met het vizier gericht op de $21.500-zone.

Dit zal naar verwachting onze groene koopzone markeren – het moment waarop we willen overwegen om BTC  in te slaan om vervolgens te profiteren van een opwaartse trend. Na deze beweging zal de $27.000-regio onze primaire focuszone worden.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 13 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post