Partners

Jonkers & Van Gemert Advocaten

Jonkers & Van Gemert Advocaten is gespecialiseerd in het strafrecht, cybercrime en cryptovaluta. Het kantoor behandelt veel witwaszaken waarbij cryptovaluta een rol speelden. Daarnaast staan zij zowel verdachten als slachtoffers bij in (grootschalige) fraude- en oplichtingszaken waarbij cryptovaluta een rol spelen. Zo hebben zij onder meer geadviseerd in de Confido-zaak. Bekijk hier alle publicaties van Jonkers & Van Gemert

Dutch IT-channel

Dutch IT-channel is het medium dat je iedere dag op de hoogte stelt van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van hardware, software en IT-diensten. Het accent van Dutch IT-channel is zakelijk, waardoor zij zeer betrokken en bekend zijn met alle belangrijke spelers in deze markt. Dit resulteert in actueel nieuws, niets verhullende onderzoeken en diepgaande interviews met belangrijke spelers in zowel binnen- als buitenland. Lees hier meer over Dutch IT-channel en de samenwerking met Crypto Insiders.

Web Stulle

Web Stulle is een webdevelopment partij gespecialiseerd in WordPress en andere content management systemen (CMS). Daarbij leggen zij nadruk op de ontwikkeling van plugins en applicaties op het gebied van cryptodata. Lees hier meer over onze samenwerking met Web Stulle.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.