crypto-insiders-logo
Premium
Volg Nederland’s top crypto handelaren

De markt een stapje voor blijven? Dat doen we samen met meer dan 1000 insiders. Start nu voor €1 de eerste 30 dagen.

.

Premium
Elke week bieden onze top crypto-analisten webinars aan voor beginners en gevorderden. Stel je vragen rechtstreeks aan onze experts en ontvang waardevolle feedback van andere leden.

.

Premium
Insiders krijgen toegang tot onze premium omgeving. Hier delen we dagelijks onze eigen in- en verkoop momenten met de groep.
Premium
Albert, met 10+ jaar ervaring, is meester in Elliot Wave en Fibonacci analyse. Als hoofdanalist bij Crypto Insiders deelt wekelijks zijn kennis via livestreams en analyses en behoort regelmatig tot de top 10 Nederlandse handelaren op internationale crypto-exchanges.
Premium
Ivan houdt wekelijkse live-streams waar leden direct vragen kunnen stellen aan analisten. Hij bespreekt technische analyses en duikt dieper in specifieke trading-onderwerpen, waardoor de community samen leert en groeit.
Premium
Wessel, actief in de markt sinds 2015, is een ervaren crypto-analist en expert in Fibonacci retracement en daytrading. Bij top brokers heeft hij diepgaande technische en fundamentele kennis opgedaan en is een gerespecteerde naam in de crypto-community.
Premium

Ontmoet 1000+ insiders met crypto passie. Samen blijven we de markt voor.

Premium

Stappenplan.

Maak een account aan
Vul je naam en e-mailadres in op het formulier om eenvoudig een account aan te maken.
Verifieer dat jij het bent
Kies het abonnement dat bij je past en bevestig je identiteit met een verificatiebetaling.
Probeer 30 dagen voor 1 euro
Na betaling van 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze premium omgeving. Je kunt het abonnement op elk moment opzeggen.
Premium
Waar wacht je nog op?
Join onze community van 1000+ leden en leer van én met Nederland’s top crypto handelaren, voor beginners tot experts
Premium

Na het aflopen van de gratis proefperiode wordt deze automatisch omgezet naar het betaalde abonnement dat je hebt gekozen tijdens de registratie. Je ontvangt dan ook de eerste incasso.

Je hoeft zelf dus niks meer te doen en behoudt toegang tot onze premium Discord omgeving. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met ons support team rechtsonder in het scherm.

Wil je het abonnement wijzigen of beëindigen, zorg er voor dat je jouw gratis abonnement minstens 48 uur voor het einde van de proefperiode stopzet. Annuleringen binnen 48 uur worden mogelijk niet meer verwerkt.

We bieden nieuwe leden een proefperiode van 30 dagen aan. Dit geeft je de kans om onze diensten uit te proberen en te ontdekken wat we te bieden hebben.

Je kunt een proefperiode starten door een abonnement te kiezen op onze website en je registratie te voltooien. Tijdens het registratieproces zullen we vragen om een verificatie van 2 cent. Dit is nodig om je betalingsgegevens te verifiëren en te voorkomen dat we te maken krijgen met frauduleuze transacties.

Na de proefperiode van 30 dagen wordt je proefabonnement automatisch omgezet in het abonnement dat je tijdens de registratie hebt gekozen. Als je niet wilt doorgaan met het abonnement, zorg er dan voor dat je minstens 48 uur voor de volgende factureringsdatum opzegt. Zo voorkom je dat je automatisch in rekening wordt gebracht voor de volgende abonnementsperiode.

We hopen dat je de proefperiode zal waarderen en we kijken ernaar uit om je te helpen bij het verbeteren van jouw kennis en vaardigheden op het gebied van crypto.

Onze technische analyses zijn beschikbaar in de Discord-groep. Als je vragen hebt of ergens niet uitkomt, aarzel dan niet om ons te bereiken via de live-chat, te vinden aan de onderkant rechts van deze pagina.

Oh nee..😲

Wat jammer dat je weg gaat!

Het is voor ons altijd erg jammer om een communitylid te zien vertrekken. We hopen je in ieder geval in onze gratis discord te blijven zien!

Je kunt jezelf vrij eenvoudig uitschrijven via je persoonlijke profielpagina op onze website:

Namens het hele team van Crypto Insiders willen we je ontzettend bedanken dat je deel hebt uitgemaakt van onze community! 🙏

Met een Insiders Premium-abonnement ontgrendel je toegang tot onze besloten Discord-community. Daar bieden onze experts elke week meer dan 20 diepgaande technische analyses aan. Leden delen er hun handelsstrategieën, en we houden regelmatig webinars. Bovendien kun je netwerken met meer dan 1000 gelijkgestemde crypto-investeerders.