Over ons

Wie zijn wij?

Crypto Insiders werd in 2017 opgericht met de missie om de wereld van bitcoin en andere cryptocurrencies inzichtelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Zo is ons team voornemens om lezers te verrijken, te inspireren en kritisch te laten kijken naar de laatste ontwikkelingen. Investeerders houden we op de hoogte van koersontwikkelingen en bieden we hulp en tools om de kansen op winst te vergroten.

crypto_insiders_laptop
crypto_insiders_members_televisie

Voor starters en doorgewinterden

Omdat we onder andere de koersen, updates van cryptocurrency-projecten en ontwikkelingen op gebied van regelgeving op de voet te volgen, verslaan we een breed scala aan nieuws. Door onze verslaggeving aan te vullen met columns, educatieve artikelen en een omgeving waarin onze analisten hun kennis en kunde delen, biedt Crypto Insiders een platform geschikt voor zowel de ervaren trader als de enthousiaste nieuweling.

Altijd up to date

Onze redactie verslaat rond de klok het laatste nieuws uit de wereld van bitcoin, andere cryptocurrencies en blockchain-technologie. Daarnaast houden onze analisten de koersontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Door zowel de fundamentele ontwikkelingen als technische koersanalyses te delen houden we onze lezers zo goed en volledig mogelijk op de hoogte.

crypto_insiders_members_team

Het team

Wij van Crypto Insiders vormen een hecht team van jonge honden met een passie voor alles wat met cryptocurrency en blockchain te maken heeft. We ondernemen met een can do-mentaliteit en wat we nog niet kunnen leren we onszelf wel aan. Hoe we de sfeer op kantoor beschrijven? “Professioneel, gehuld in een informeel jasje”.

over_ons_crypto_insiders_logo

In onze omgeving voor members biedt ons team van analisten een diepgaandere en frequentere kijk op de koersen, automatisch te volgen handelssignalen en een platform voor discussies omtrent cryptocurrency-investeringen.

over_ons_youtube_logo

Op YouTube verzorgt ons team een wekelijkse koersvideo en worden onze interactieve Ask Me Anything (AMA) sessies uitgelicht, waarin onze analisten de koersen en actualiteiten bespreken. Kijkers kunnen in deze sessies vragen stellen.

over_ons_twitter_logo_2

Blijf via Twitter op de hoogte van onze columns en analyses, doe mee aan interessante polls en volg onze korte nieuwsupdates vanaf praktisch elke computer, laptop, tablet of smartphone. Crypto never sleeps en Twitter ook niet!