Bitcoin nieuws

Dagelijks Bitcoin-nieuws in een overzicht. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van wat er speelt. Want laten we eerlijk zijn, wanneer je in crypto zit speelt er iedere dag wel iets nieuws. Zowel nationaal als internationaal nieuws vind je hier. Zoek je koers-, prijs- of achtergrondinformatie? Ook dat hebben we voor je op onze Bitcoin-pagina. Hier vind je ook handige guides. Mis ze niet!
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Pagina 1 of 551 1 2 551
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Bitcoin nieuws

Bitcoin is de cryptocurrency waar de decentrale-revolutie in 2009 mee begonnen is en nog altijd de marktleider. Bitcoin staat centraal in de industrie en om die reden ligt de focus van Crypto Insiders voor een belangrijk deel op het laatste Bitcoin nieuws. Je kunt bij Crypto Insiders terecht voor de bitcoin koers, de laatste ontwikkeling op technisch gebied en natuurlijk de adoptie van bitcoin op economisch vlak.

Bitcoin is de eerste echte decentrale vorm van geld die je volledig onafhankelijk van overheden, banken en andere financiële instellingen kunt gebruiken. Het antwoord op fiatgeld dat al decennialang wordt geplaagd door inflatie. Niemand weet wat de toekomst in petto heeft voor bitcoin, maar feit is dat we voor het eerst kunnen investeren in een vorm van geld met absolute schaarste. Het maximale aantal van 21 miljoen bitcoin versus een onbeperkte hoeveelheid fiatgeld. Dat is de strijd waar we op Crypto Insiders iedere dag verslag van doen en het laatste nieuws over brengen.

Bitcoin nieuws vandaag

Bitcoin speelt in toenemende mate een rol op het financiële wereldtoneel. Dat zorgt voor een steeds krachtigere stroom aan gebeurtenissen. Wij proberen de belangrijkste gebeurtenissen te vangen en te verpakken in het Bitcoin nieuws van vandaag. Hierboven volgt een overzicht van het meest actuele Bitcoin nieuws. 

Ook voor crypto nieuws in het algemeen, Ethereum nieuws en altcoin nieuws ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat is bitcoin?

Het is je ongetwijfeld opgevallen dat we bij Crypto Insiders soms spreken over Bitcoin met de hoofdletter B en soms over bitcoin met de kleine letter b. Bitcoin met de hoofdletter B gaat over het netwerk in zijn geheel en bitcoin met de kleine letter b verwijst naar de valuta. Dit zijn afspraken die in principe internationaal gelden en dat kun je overal op het internet op dezelfde manier lezen.

Kort gezegd is bitcoin een virtuele valuta waarvan de schaarste wordt gegarandeerd door een decentraal netwerk van nodes. Iedereen kan de Bitcoin software downloaden en vervolgens de validiteit van alle bitcoin transacties verifiëren. De transactiegeschiedenis van bitcoin is volledig openbaar en controleerbaar. Dat is de kracht van bitcoin. Een nieuwe vorm van geld die volledig transparant is die zekerheid geeft over de schaarste. Geen enkele macht op aarde is groot genoeg om het aan het maximum van 21 miljoen bitcoin te tornen en geen enkele vorm van geld kan tippen aan de schaarste van bitcoin. Zet dat tegenover de ondoorzichtige aard van fiatgeld en de geschiedenis van inflatie in bijvoorbeeld de euro en de Amerikaanse dollar en je begrijpt waarom de schaarste van bitcoin waardevol is.

Als je al wat langer met Bitcoin bezig bent heb je ook vast weleens van Ethereum gehoord. Velen zien Ethereum als de grote concurrent van Bitcoin, maar in feite zijn het twee compleet verschillende projecten. Bitcoin heeft de pure focus op geld, terwijl Ethereum een platform is voor decentrale applicaties. Twee projecten die in de decentrale wereld juist naast elkaar kunnen bestaan. Ook voor Ethereum nieuws en het laatste altcoin nieuws kun je terecht bij Crypto Insiders.

Bitcoin nieuws verwachtingen

De bitcoin koers staat voor veel mensen centraal. We hoeven er niet omheen te draaien dat de meeste mensen bitcoin zien als een investering. Een investering in een relatief jonge vorm van geld die in potentie de nieuwe wereldreservemunt kan worden. De verwachtingen over de bitcoin koers en het laatste nieuws daaromtrent spelen dan ook een belangrijke rol op ons platform. Je kunt bij Crypto Insiders dagelijks lezen over de laatste verwachtingen omtrent de bitcoin koers en het nieuws dat daaromheen hangt.

Het doel van het bitcoin nieuws op ons platform is om realistische verwachtingen te scheppen bij mensen. Om ons publiek te informeren over de laatste gebeurtenissen in de wereld van bitcoin. Het bitcoin nieuws en de verwachtingen van de analisten op ons platform zijn puur informatief bedoeld. Bitcoin en de rest van de markt zijn enorm volatiel en in theorie kan je volledige investering naar nul zakken. Met het laatste bitcoin nieuws wil Crypto Insiders jou voorzien van informatie op basis waarvan je verder onderzoek kunt doen. Daarnaast zijn het laatste bitcoin nieuws en de verwachtingen omtrent bitcoin bedoeld ter vermaak. Behalve dat je geld kunt verdienen en verliezen is het bijzonder om te zien hoe een decentrale vorm van geld de strijd aangaat met het machtige fiatgeld.

Behalve voor het laatste nieuws en verwachtingen omtrent bitcoin, kun je bij Crypto Insiders ook terecht voor het meest actuele Ripple nieuws en het Cardano nieuws. Wat cryptocurrencies betreft zijn wij van alle markten thuis. 

Bitcoin laatste nieuws

Bitcoin beweegt heel snel en dat zorgt er ook voor dat het laatste bitcoin nieuws snel kan veranderen. Wij zijn er zodat jij niet het hele internet hoeft af te struinen om jezelf van de juiste informatie te voorzien. Onze redactie bestaat uit een groep bitcoin-enthousiastelingen die de hele dag alles in de gaten houden om het meest interessante bitcoin nieuws aan onze lezers voor te schotelen.

Alles omtrent de adoptie van bitcoin door bedrijven en landen kun je terugvinden bij Crypto Insiders. Is er nieuws over beursgenoteerde bedrijven als MicroStrategy, Tesla of een andere partij met bitcoin op de balans? Wij schrijven erover. Gebeuren er interessante dingen in El Salvador of zijn er mogelijk andere landen die bitcoin overwegen als wettig betaalmiddel? Dan kun je op ons rekenen. Ook de laatste ontwikkeling rondom bitcoin op technisch gebied en voor de bitcoin koers ben je bij Crypto Insiders aan het juiste adres.