Ethereum kopen

Wanneer je Ethereum wilt kopen zijn er een aantal zaken van groot belang. Is de partij waar je Ethereum koopt wel veilig en vertrouwd? Om hier zeker van te zijn werken wij alleen samen met partners die voldoen aan, naar onze mening, belangrijke eisen.

  • Veilige transacties
  • Vertrouwd in de industrie
  • Ethereum goedkoop in aankoop
  • Overzichtelijk
  • Snelle betaling of uitbetalingen
  • Betalen met iDeal
  • Betalen met Bancontact
  • Betalen met CreditCard
  • Veel en goede klantenreviews

Hoe koop ik Ethereum?

Het inkopen van Ethereum kan op dezelfde traditionele manier als het kopen van Bitcoins. Dat betekend dat je het gemakkelijk kan kopen met euro en af kan rekenen met iDeal of andere veel gebruikte betaalmogelijkheden. Echter is het ook mogelijk om aan Ethereum te komen door je huidige Bitcoins in te wisselen. Het inwisselen van Bitcoins voor Ethereum, of andersom is mogelijk op de vele online exchanges. Om het je makkelijk te maken hebben we daarom alle veelgebruikte en betrouwbare exchanges op een rij gezet. Deze vind je op onze exchanges pagina.

Voorafgaand aan de aankoop van Ethereum is het van belang jezelf goed te informeren en in te lezen over de coin, de achterliggende technische functionaliteiten van het Ethereum netwerk en de Ethereum wallet. Mocht je dit nog niet gedaan hebben, lees je dan eerst even in op onze Ethereum pagina.

We raden aan dat, als je net begint met het beleggen in coins, je start met een kleine inleg die je makkelijk kan missen zonder dat je bij eventueel verlies aan het einde van de maand op straat komt te staan. Toets op deze manier of alles goed verloopt en of je de theorie op de juiste manier in de praktijk kan toepassen.

Verschil Bitcoin en Ethereum

Het is belangrijk om je te realiseren dat Bitcoin en Ethereum fundamenteel van elkaar verschillen. Waar Bitcoins specifiek bedoeld zijn om middels blockchain technologie transacties te verwerken en vast te leggen is Ethereum niet met deze insteek in het leven geroepen. Ondanks het Ethereum netwerk, net als het Bitcoin netwerk, financiële transacties ondersteunt is de technologie voornamelijk ontworpen om digitale applicaties uit te voeren die zijn gemaakt door derde partijen. Voor het uitvoeren van deze applicaties heeft de ontwikkelaar dan wel Ethereum coins nodig.

ETHEREUM NIEUWS