Bitget

Bitget is een van de grootste crypto exchange ter wereld met innovatieve en sociale handelsdiensten als belangrijke kenmerken. Het is in 2018 opgericht en is gevestigd in Singapore.

Bitget Bitget Bitget Bitget Bitget
Bitget-hero
Naar Bitget

Over

Bitget bedient meer dan 8 miljoen klanten, verspreid over meer dan 100 landen. De beurs is gereguleerd en voldoet aan de regelgeving in grote rechtsgebieden zoals de Verenigde Staten, Canada en Australië. Daarnaast heeft het plannen om de handelsactiviteiten uit te breiden naar andere landen zoals Duitsland, Italië, Frankrijk, Portugal en Nederland. 

De missie van Bitget is om mensen te inspireren om cryptocurrencies te omarmen en om te verbinden met de toekomst. De kernwaarden van Bitget zijn: transparantie, samenwerking en klantgerichtheid. 

Het handelsplatform bevat opties voor zowel beginners als de wat meer ervaren handelaars. Echter kan een simplistischer platform meer geschikt zijn voor de nieuwe handelaars onder ons. Naast een desktop versie is Bitget ook beschikbaar als mobiele app in zowel de Apple App Store als de Google Play Store.

Navigeer snel naar …

Welke cryptocurrencies verhandelt Bitget

search icon
XRP XRP
$0,53109
+1,03%
Litecoin LTC
$70,603
+0,36%
Chainlink LINK
$13,837
+5,65%
Bitcoin BTC
$62.924,67
+4,74%
Uniswap UNI
$8,4594
+1,29%
EOS EOS
$0,58815
+4,39%
Bitcoin Cash BCH
$389,69
+1,72%
Ethereum ETH
$3.364,31
+5,19%
Avalanche AVAX
$27,148
+4,24%
Tether USDt USDT
$1,0006
+0,03%
Bitget Token BGB
$1,0740
+3,21%
Dogecoin DOGE
$0,11877
+4,33%
Polkadot DOT
$6,5201
+4,46%
TRON TRX
$0,13847
+0,37%
Polygon MATIC
$0,54311
+2,48%
Pepe PEPE
$0,0000097262
+7,57%
Cardano ADA
$0,43911
+1,95%
Solana SOL
$153,53
+5,88%
USDC USDC
$1,0000
+0,01%

Start met crypto

Handel slim bij Bitget

Handelskosten bij Bitget

Bij het storten van cryptovaluta worden er geen kosten in rekening gebracht door Bitget. Voor spottransacties is zowel de maker fee als de taker fee 0,1%. Echter zullen de kosten met 20% in mindering worden gebracht als je de Bitget token (BGB) gebruikt voor het betalen van de fees. Als je BGB in je account hebt, zullen de handelskosten automatisch van je BGB balans worden afgetrokken. Ook bepaalt het aantal BGB of je in aanmerking komt op extra kortingen op je handelskosten.

De fees voor het opnemen van cryptocurrencies verschillen per digitale munt.

Handelspaar Maker/taker fee Maker/taker fee (BGB korting)
BTC/USDT 0,1% 0,08%
ETH/USDT 0,1% 0,08%
ADA/USDT 0,1% 0,08%
XRP/USDT 0,1% 0,08%
LINK/USDT 0,1% 0,08%

Bitget betaalmethoden

Om cryptovaluta te kopen op Bitget zul je eerst een account moeten maken. Het registreren bij Bitget is erg simpel en kost weinig tijd. Allereerst zul je een e-mail of telefoonnummer moeten combineren met een door jouw gekozen wachtwoord. Hierna is een ID-verificatie vereist om gebruik te kunnen maken van alle opties die Bitget te bieden heeft. Hiervoor zul je de voor-en achterzijde van jouw ID-kaart of paspoort en een selfie moeten uploaden.

Wanneer je alles juist hebt gedaan, is jouw account binnen enkele minuten geverifieerd en klaar voor gebruik. Het storten van geld is slechts de laatste obstakel voordat het startschot luidt van jouw crypto avontuur. Dit kan via populaire betalingsmethoden als Google Pay, Apple pay, Mastercard/VISA en SEPA-bankoverschrijvingen. 

Betaalmethodes
VISA
Mastercard
Apple Pay
Google Pay

Benieuwd hoe wij Bitget reviewen?

Handelsplatform van Bitget

Copy trading bij Bitget

Copy trading is één van de meest interessante features die Bitget te bieden heeft. Hiermee is het mogelijk om transacties te kopiëren van succesvolle handelaren. Hiervoor moet je je registreren op een platform en je account verbinden met dat van een succesvolle handelaar. De transacties zullen automatisch gekopieerd worden naar jouw eigen account. De handelaren zullen hiervoor beloond worden door middel van de commissies die hun volgers betalen. Op het moment zijn er meer dan 27.000 actieve handelaren aangemeld op dit platform.

Bitget-Copy-trading-bij-Bitget

Crypto shorten bij Bitget

Short gaan met bijvoorbeeld bitcoin (BTC) is een handelsstrategie waarbij je speculeert op een koersdaling. Bij Bitget is het mogelijk om een short positie in te nemen bij zowel spottransacties als het traden met futures. Ook is het mogelijk om USDT-gemargineerde futures, een soort ‘marge’-handel (met hefboomwerking waarbij USDT als onderpand wordt gebruikt, en futures met muntmarge, een soort ‘marge’-handel (met hefboomwerking) waarbij andere crypto’s dan USDT als onderpand gebruikt kunnen worden, uit te voeren. 

Crypto staking bij Bitget

Bitget launchpool is een platform waar gebruikers crypto kunnen staken om nieuwe tokens te verdienen. Met de launchpool kun je genieten van yield farming en staking beloningen en maak je kans op het winnen van gratis tokens, mega inkomsten en een enorme prijzenpot. Daarnaast is het met ‘Flexible Savings’ ook mogelijk om rente te verdienen op jouw cryptomunten.

Bitget’s limieten en verificaties

Gebruikers die geen identiteitsverificatie hebben voltooid, hebben een dagelijks opnamelimiet van $50.000 en een maandelijks opnamelimiet van $100.000. Daartegenover staan alle gebruikers die wel een ID-verificatie hebben voltooid en een dagelijks opnamelimiet hebben van maar liefst $3.000.000.

Wanneer je account eenmaal geverifieerd is, zal het niet mogelijk zijn om dit opnamelimiet te verhogen. Echter zal dat, gezien het bedrag, voor de meesten geen enkel probleem zijn. Zoals eerder vernoemd zul je voor de verificatie de voor- en achterzijde van jouw ID-kaart of paspoort en selfie moeten uploaden. Dit proces is zeer eenvoudig en is binnen enkele minuten voltooid. Op de Bitget website staan overzichtelijk en simpel de stappen beschreven voor het verifiëren van je Bitget account.

Mogelijkheden E-mail ID verificatie Proof of wealth
Toegang platform
Storten euro
Storten digitale valuta
Opnemen digitale valuta Tot €5k
Nieuws over Bitget

Veiligheid Bitget

Sinds de ondergang van FTX heeft Bitget constant gewerkt aan het vergroten van het vertrouwen door veel nieuwe veiligheidiniatieven te introduceren. Ten eerste lanceerde het een merkle-tree proof of reserves-pagina. Merkle-tree proof of reserves houdt in dat een onafhankelijke derde partij alle klantsaldi registreert en omzet in een cryptografische merkle tree. Hiermee worden de gegevens geanonimiseerd om de privacy te beschermen, maar kunnen gebruikers wel de totale saldi van klanten vergelijken met de totale activa van Bitget. Bitget garandeert zelf dat het 100% van de activa van gebruikers in reserves zal houden.

Bitget heeft ook een beschermingsfonds ter waarde van $300 miljoen gelanceerd om op die manier crypto-activa van alle gebruikers te beschermen. Het bestaat uit uit populaire cryptovaluta als bitcoin (BTC), USDT en USDC en het is volledig zelf gefinancierd.

Bitget bewaart alle cryptofondsen op aparte wallets: op cold wallets (offline) en hot wallets (online). 

Merkle-tree proof of reserves

Bitget garandeert dat het 100% van de activa van gebruikers in reserves heeft en publiceert maandelijks Merkle ree-bewijs, platformreserves en platformreserveratio.

Beschermingsfonds

Bitget beschikt over een noodverzekeringsfonds van $300 miljoen met als doel om de crypto-activa van gebruikers te beschermen.

Aparte wallets

Bitget bewaart zijn cryptofondsen op zowel cold- als hot wallets. Dit maakt het onmogelijk om geld te verliezen, zoals mogelijk zou zijn geweest als het alles in één wallet had opgeslagen.

Hoe je crypto koopt bij Bitget

Beschikbaarheid
Bitget

Beschikbaarheid Bitget

Het support team van Bitget is zowel per e-mail als livechat bereikbaar voor het beantwoorden van al jouw vragen.

Telefoon

E-mail

Livechat

Bitget livechat