BloFin

BloFin is een gecentraliseerde crypto exchange (CEX) die zich focust op het aanbieden van uitmuntende diensten voor het handelen in crypto-derivaten met een uitgebreide selectie van meer dan 320 handelsparen.

BloFin BloFin BloFin BloFin BloFin
Naar BloFin

Over

BloFin is een gecentraliseerde crypto exchange (CEX) die zich focust op het aanbieden van uitmuntende diensten voor het handelen in crypto-derivaten met een uitgebreide selectie van meer dan 320 handelsparen. Naast het handelen in derivaten, breidt BloFin zijn diensten uit met spot trading, copy trading, API-toegang en meer. Hierbij staat het vertrouwen van de gebruiker en de transparantie van het platform voorop.

Door samenwerking met Fireblocks voor het beveiligen van activa en het bieden van verzekeringsdekking voor crypto-gerelateerde incidenten, toont BloFin zijn inzet voor de veiligheid van gebruikersfondsen. Dit commitment onderstreept de ambitie om de toekomst van crypto trading vorm te geven, met een focus op veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie. BloFin streeft ernaar een pionier te zijn in de evolutie van de relatie tussen gecentraliseerde exchanges en hun gebruikers.

BloFin is opgericht 2019 en heeft sindsdien een significante groei doorgemaakt, ondersteund door een Series B financiering van $50M in 2022 en geleid door prominente investeerders zoals Kucoin en SIG. Met de lancering van hun trading apps in 2023, blijft BloFin innovatieve oplossingen bieden die de toegankelijkheid en het gebruiksgemak van crypto trading verbeteren.

Navigeer snel naar …

Handelskosten bij BloFin

De kostenstructuur van BloFin is ontworpen om competitief te zijn binnen de crypto trading industrie, met verschillende VIP-niveaus die gebruikers belonen met lagere handelskosten gebaseerd op hun handelsvolume. Voor beginnende gebruikers (VIP 0) zijn de kosten voor spot en futures trading respectievelijk 0,10% en 0,06% voor takers, met nog lagere tarieven voor makers. Voor de meest actieve handelaren (VIP 5) dalen deze tarieven aanzienlijk, wat de handelservaring op BloFin aantrekkelijk maakt voor zowel nieuwe als ervaren traders.

Taker fee Maker fee
VIP 0 0,06% 0,02%
VIP 1 0,05 % 0,006 %
VIP 2 0,045% 0,004%
VIP 3 0,0425% 0,002%
VIP 4 0,04% 0,001 %
VIP 5 0,035% 0%

BloFin betaalmethoden

Je kunt bij BloFin niet direct fiatvaluta storten. Daarom zullen gebruikers eerst crypto naar keuze of USDT op het platform moet storten vanaf een ander platform of een crypto wallet. 

Bitcoin
Ethereum
320+ verschillende altcoins
USDT

Handelsplatform van BloFin

150x leverage

BloFin blinkt uit in het aanbieden van futures trading tot maar liefst 150x leverage, wat handelaren de mogelijkheid geeft om hun winstpotentieel te maximaliseren. Met ondersteuning voor zowel geïsoleerde als gekruiste marges biedt het platform flexibiliteit in handelsstrategieën. De diepe marktliquiditeit en het brede aanbod aan futures handelsparen verzekeren dat traders toegang hebben tot de beste trading ervaring, versterkt door regelmatige promoties en kortingen op handelskosten.

Copy trading bij BloFin

Copy trading bij BloFin maakt het voor gebruikers mogelijk om de strategieën van ervaren handelaren eenvoudig te volgen en na te bootsen. Dit innovatieve kenmerk verlaagt de instapdrempel voor nieuwkomers in de crypto trading wereld en biedt hen de kans om te leren van de beste. Met één klik kunnen gebruikers beginnen met het repliceren van de handelsacties van succesvolle traders, waardoor hun kansen op succes worden verhoogd.

320 crypto-handelsparen

Met meer dan 320 beschikbare handelsparen biedt BloFin een van de meest uitgebreide selecties in de markt, inclusief populaire cryptocurrencies zoals BTC, ETH, en XRP. Dit brede aanbod stelt gebruikers in staat om hun handelsstrategieën te diversifiëren en te profiteren van de marktkansen over een breed scala aan activa.

BoFin Academy

De BloFin Academy onderscheidt zich als een educatieve tak die hoogwaardige analyses en inzichten over de cryptomarkt biedt. Met content die verschijnt op gerenommeerde platforms zoals Coindesk, Tradingview en Deribit Insights, streeft de Academy ernaar zowel beginners als gevorderde traders te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om succesvol te handelen in de dynamische wereld van cryptocurrency.

Crypto storten en opnemen op BloFin

Beschikbaarheid
BloFin

Beschikbaarheid BloFin

Voor ondersteuning of vragen kunnen gebruikers eenvoudig contact opnemen met het BloFin supportteam via de website. Het toegewijde team staat klaar om gebruikers te helpen met elk probleem of vraag, met de belofte van snelle en effectieve ondersteuning. BloFin zet zich in voor uitstekende klantenservice en streeft ernaar om elke gebruiker de beste ervaring te bieden.

Telefoon

Livechat