Finst

Ontdek Finst, Nederlands nieuwste crypto exchange, waar transparantie en lage kosten centraal staan.

Finst Finst Finst Finst Finst
finst_exchange_hero
Naar Finst

Over

Finst is een vers op de markt gebrachte crypto exchange met wortels in Nederland. Opgestart door ex-werknemers van DEGIRO, is deze Amsterdamse cryptobeurs gericht op transparantie, veiligheid en lage transactiekosten. 

Met een selectie van ruim 100 cryptomunten, waaronder bekende namen zoals bitcoin (BTC) en ethereum (ETH), biedt Finst een compact maar doordacht aanbod voor zowel beginners als gevorderden. Hoewel nieuw, heeft Finst al snel een reputatie opgebouwd in Nederland.

Navigeer snel naar …

Makkelijk crypto kopen & verkopen met iDEAL

Maak gratis een account aan

Handelskosten bij Finst

Finst profileert zich als de meest kostenefficiënte crypto exchange in Nederland. Met een vast tarief van slechts 0,15% per transactie claimt het platform dat haar transactiekosten gemiddeld 82% lager zijn dan die van andere crypto exchanges in Nederland. Er wordt geen extra spread gerekend, geen minimum transactiebedrag gesteld, en bewaarkosten zijn afwezig.

De tarieven volgens Finst
Transactiekosten 0,15%
Geschatte transactiekosten (transactie van €1.000) €1,5
iDEAL storting Gratis
Euro opnemen Gratis
Inactiviteitskosten Gratis

Finst betaalmethoden

Aanmelden bij Finst is een fluitje van een cent en in drie minuten geregeld. Na de vereiste ID-verificatie kunnen gebruikers direct aan hun crypto avontuur beginnen. Door de Nederlandse roots van het platform kunnen gebruikers genieten van de mogelijkheid om met iDEAL te betalen. Hierdoor staat geld in enkele seconden op het account, zonder stortingskosten en zonder minimum bedrag. Het intuïtieve platform maakt het kopen en verkopen van crypto eenvoudig en toegankelijk. 

Betaalmethodes
iDEAL
SEPA bankoverschrijving

Handelsplatform van Finst

Crypto kopen bij Finst

Nadat je een account heb aangemaakt en de ID-verificatie succesvol hebt afgerond, kun je beginnen aan jouw crypto avontuur. Het aanmaken van een account bij Finst duurt slechts drie minuten. Op het platform is het ontzettend simpel en toegankelijk gemaakt om crypto te verhandelen. Doordat het een Nederlandse crypto exchange is, heb je als bijkomend voordeel dat het mogelijk is om met iDEAL geld te storten. Hiermee heb je binnen enkele seconden het geld in je account staan. Het storten van geld is tevens geheel kosteloos en er is geen minimum stortingsbedrag.

finst_exchange_crypto_kopen_macbook

Crypto verkopen bij Finst

Het verkopen van crypto is net zo eenvoudig gemaakt als het aanschaffen. Er is geen minimum opnamebedrag en het brengt geen extra kosten met zich mee. Wanneer je ervoor kiest om het geld terug te boeken naar je rekening wordt het binnen 3 werkdagen bijgeschreven. Je zult altijd een e-mail ontvangen op het moment dat je storting op je account is bijgeschreven.

finst_exchange_verkopen_bij_finst

‘Crypto Bundels’ bij Finst

Finst heeft als een van de eersten de revolutionaire ‘Crypto Bundels’ geïntroduceerd. Deze bundels, bestaande uit diverse cryptocurrencies, bieden de mogelijkheid om met één klik in verschillende cryptomunten tegelijk te beleggen. Vergelijkbaar met aandelenmarkt-ETF’s, vereenvoudigen deze bundels het beleggingsproces. Ideaal voor beleggers die niet de tijd of kennis hebben om een portfolio samen te stellen, vooral met een interesse in altcoins. Het ervaren team van Finst beheert alles. 

finst_exchange_crypto_bundels_iphone

Finst’s limieten en verificaties

Registreren bij Finst is simpel en kost slechts enkele minuten. Na registratie is ID-verificatie nodig om in crypto’s te kunnen handelen. Hierbij worden strikte limieten en verificatieprocessen gehanteerd om de veiligheid van gebruikers te garanderen.

Verkopen van crypto is net zo gestroomlijnd; zonder minimum opnamebedrag en met garantie van een storting binnen drie werkdagen. Finst’s procedures waarborgen niet alleen gebruiksgemak, maar ook strikte naleving van regelgeving.

Mogelijkheden E-mail ID verificatie Proof of wealth
Toegang platform
Storten euro
Storten digitale valuta
Opnemen digitale valuta Tot €5k

Veiligheid Finst

Veiligheid is een topprioriteit bij Finst. Door registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) voldoet het aan de strenge Nederlandse wetten. De gebruikte technologie, waaronder Fireblocks voor digitale activa opslag, zorgt voor een zeer hoog beveiligingsniveau.

Alle tegoeden worden apart gehouden en nooit uitgeleend of op een andere manier gebruikt. Gestorte gelden worden veilig bewaard bij de gereguleerde Nederlandse bank, Bunq. 2-factor authenticatie (2FA) wordt automatisch ingeschakeld, zodat accounts altijd maximaal beveiligd zijn.

Een geregistreerde partij

Finst is geregistreerd bij de De Nederlandsche Bank (DNB) en valt onder de EU AMLD5 en AVG wetgeving.

Gevestigd in Nederland

Het kantoor van Finst is gevestigd in Amsterdam en je gegevens worden opgeslagen in Europa.

Hoe werken Finst crypto bundels?

Beschikbaarheid
Finst

Beschikbaarheid Finst

Je kunt op allerlei manieren contact opnemen met Finst. Vragen? Neem contact op via live chat, e-mail of telefoon