Redactie Redactie
03/08/2023 14:30 18 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/11/2023 10:15

11 nieuwe crypto’s in presale die een buzz creëren in 2023

icon-featured
Featured

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Crypto enthousiastelingen weten dat er duizenden verschillende soorten coins op de markt verkrijgbaar zijn en dat er dagelijks nieuwe bijkomen. Terwijl sommige crypto projecten van de grond komen, vervagen andere snel. Daarom zijn de meeste nieuwe coins die op de crypto markt komen mogelijk een doodlopend eind.

Beleggers die ervaren zijn in snel geld verdienen weten dat alle gevestigde coins ooit nieuw zijn. Vroegtijdig kopen kan interessant zijn, wat ook gebeurde met Render. Dit zijn 11 altcoins die momenteel nog alleen in presale verkrijgbaar zijn.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
 • Advertentie
 • Bitvavo

1. Chancer (CHANCER): Democratisering van de gokindustrie

De wereld van crypto verandert voortdurend, waardoor er vaak nieuwe en unieke projecten aan het licht komen. Een van die interessante nieuwe spelers is Chancer. Dit baanbrekende project trekt al de aandacht van crypto fans en investeerders, zelfs aan het begin van het presale evenement.

Chancer is een unieke nieuwkomer onder de vele nieuwe cryptocoins die beschikbaar zijn en onderscheidt zich van typische gokplatforms. In plaats van een traditionele gokservice te zijn, stelt Chancer gebruikers in staat om hun weddenschappen af te sluiten en hun eigen kansen te bepalen, wat een nieuwe, meer democratische manier van wedden oplevert.

Chancer is een gedecentraliseerd platform op basis van blockchain dat peer-to-peer (P2P) gokmarkten aanmoedigt, die gebruikers naar wens kunnen aanpassen. Chancer biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een breed scala aan weddenschappen, van sport tot persoonlijke weddenschappen. Het biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit, waardoor het een top nieuwe crypto is om naar te kijken als optie voor snel geld verdienen.

Het CHANCER token maakt het platform nog aantrekkelijker, waardoor gebruikers hun tokens kunnen inzetten voor een opbrengst en lagere kosten kunnen bieden om regelmatig gebruik te stimuleren. Met deze functies en een sterk ‘Proof of Stake’ consensusmechanisme heeft Chancer unieke verkoopargumenten waarmee het opvalt.

Chancer heeft ook een zorgvuldig geplande toekomst, gedetailleerd beschreven in een roadmap die eind 2023 voltooid zal zijn. De roadmap omvat presales, audits, partnerschappen en het maken van bèta platforms.

Tokens worden nu verkocht voor $0.01, maar de prijs zal stijgen tot $0,021 tijdens de 12 fasen van het presale evenement. Iedereen op de crypto markt wacht reikhalzend op de effecten van het unieke idee van Chancer, dat de wereld van voorspellende marktweddenschappen zou kunnen veranderen.

Met zijn unieke mix van innovatieve ideeën en investeringspotentieel maakt Chancer ongetwijfeld lawaai in de crypto wereld.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

Advertentie

2. AltSignals (ASI): AI-gestuurde marktsignalen

Met de introductie van AltSignals, een andere nieuwe crypto, wordt 2023 een uitblinkend jaar voor investeerders die hun portefeuilles willen diversifiëren. AltSignals staat in de top 11 van nieuwe crypto’s die buzz genereren in 2023 en is hard op weg een belangrijke speler in digitale valuta te worden.

Wat het AltSignals token onderscheidt tijdens de presale, is de ontwikkeling van een AI-technologiestack, Actualize AI, die de toch al indrukwekkende resultaten van zijn op AltAlgo™-algoritme gebaseerde technologie voor trading signals zal verbeteren. Deze indrukwekkende nieuwe technologie zou de precisie van de trading signals kunnen verbeteren van het huidige gemiddelde van 64% tot een verbluffende 80%+. Met deze verbetering hoopt AltSignals zich onderscheiden van de massa nieuwe cryptocoins, waardoor handelaren beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen, wat het risico kan verlagen en de potentiële winst kan vergroten.

AltSignals creëert ook een nieuwe, veiligere omgeving voor investeringen. Deze nieuwste crypto maakt gebruik van eersteklas beveiligingsprotocollen, een must-have in een digitale wereld waar beveiligingsinbreuken maar al te vaak voorkomen.

Wat AltSignals anders maakt, is het toegewijde team van ervaren professionals die constant werken om hun klanten te helpen slagen. Tokenhouders krijgen toegang tot de AI Members Club, waar investeerders kwaliteitsinformatie, trendanalyses en voorspellingen kunnen vinden, allemaal essentieel voor het manoeuvreren in de vaak chaotische crypto markt.

Naarmate de nieuwe crypto markt groeit, groeit ook de opwinding rond het nieuwe ASI token van AltSignals en de ActualizeAI technologie die de verkoop ervan zal financieren. 

ASI tokens zijn momenteel beschikbaar voor $0.01875, wat zal stijgen tot $0,02274 aan het einde van de presale.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van ASI, vind je hier <<<

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
 • Advertentie
 • Anycoin Direct

3. Metacade (MCADE): Gaming naar de blockchain brengen

Bij het bespreken van nieuwe crypto’s die dit jaar de aandacht trekken, zou het een grote vergissing zijn om niet over Metacade te praten.

Metacade heeft het kruispunt van blockchain en gaming opnieuw gedefinieerd. Het gebruikt de kracht van decentralisatie om gebruikers controle te geven en hen te betrekken bij een play-to-earn (P2E) systeem dat actieve deelname beloont. 

Van de nieuwe releases van crypto is de bijzondere eigenschap van Metacade het vermogen om een multidimensionale gaming ervaring te ontwikkelen, makers met de Create2Earn functie meer macht te geven en het concurrentievermogen te bevorderen via Compete2Earn.

In een markt vol nieuwe crypto’s onderscheidt Metacade zich met een duidelijke waardepropositie en een innovatieve roadmap. Van alle nieuwe crypto- introducties dit jaar, valt Metacade op als een nieuwe crypto, die laat zien wat er mogelijk is in het opkomende crypto landschap.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van MCADE, vind je hier <<<

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €10,- gratis crypto
 • Advertentie
 • Bitvavo

4. tomiNet (TOMI): Onthulling van de dageraad van een parallel internetuniversum

tomiNet is een innovatief platform dat Web2- en Web3-technologieën samenvoegt om een nieuw internetlandschap te vormen dat prioriteit geeft aan privacy, zelfbestuur en zelffinanciering. tomiNet is toegankelijk via een gebruiksvriendelijke browser en biedt een toevluchtsoord tegen de bewaking en controle die heersen in het traditionele web. Het doel is om webgebruikers te machtigen via een directe democratie DAO.

tomiNet richt zich op regio’s met beperkte toegang tot informatie en bedrijven die hulp nodig hebben om eigendomsrechten binnen Web2 veilig te stellen. Het biedt een op privacy gericht, zelfbesturend internetmodel dat wereldwijd onbeperkte toegang biedt. tomiNet bedient degenen die op zoek zijn naar vrijheid van meningsuiting en bedrijfsvoering zonder buitensporige invloed of regulering.

Met behulp van gevestigde protocollen zoals TCP/IP en DNS, integreert tomiNet TOR en Starkware voor privacy en nulkennis, Ethereum en Starkware voor een native cryptocurrency en DAO technologie voor door de gebruikers gestuurde besluitvorming.

tomiNet heeft tot doel de geconcentreerde macht en manipulatie op het internet te verstoren. Het is een wereldwijd Web3-bedrijf met kantoren over de hele wereld die digitale activa en cloudservices decentraliseren.

tomiNet presenteert een revolutionaire oplossing die de vrijheid van meningsuiting en privacy beschermt. Door Web2 en Web3 te combineren, creëert het een infrastructuur die opkomt voor individuele rechten. TomiNet is de volgende fase van het web — een echt op de mens gericht netwerk.

UNIBOT houders zetten de uitverkoop voort, investeerders kijken naar Bitbot
 • icon-featured
  Featured

5. Blur (BLUR): Een snelle toegangspoort tot het NFT-universum

In de dynamische wereld van digitale activa is Blur naar voren gekomen als een solide NFT-marktplaats die is ontworpen om tegemoet te komen aan professionele handelaren. Met een focus op snelle transacties, loopt Blur voorop bij het optimaliseren van handelssnelheden, met als doel een wrijvingsloze handelservaring te bieden die het potentieel blootlegt om meer winst te genereren.

Geïdentificeerd als de snelste NFT-marktplaats, belichaamt Blur efficiëntie. Het platform heeft een opmerkelijke snelheid, tien keer sneller dan de standaard, wat het handelsproces verbetert. Bovendien is het ontbreken van marktplaatskosten een onderscheidend kenmerk van dit platform, dat een kosteneffectieve oplossing biedt voor handelaren die door de NFT-ruimte navigeren.

Een opvallende kracht van Blur ligt in de indrukwekkende prestatie indicatoren. Het bruto handelsvolume (GMV) van het platform bedraagt een verbazingwekkende $1,4 miljard, wat de substantiële handelsactiviteit op het platform illustreert. Samen met een gebruikersbestand van meer dan 146.000 leden, onderstrepen deze statistieken de groeiende populariteit en het bereik van Blur.

Ondanks de veelbelovende facetten is het van cruciaal belang om rekening te houden met specifieke risico’s die verband houden met het platform van Blur en het BLUR token. Zoals met elk digitaal activum, kan de waarde van het BLUR token onderhevig zijn aan hoge volatiliteit.

Gesteund door prominente instanties zoals Paradigm, Zeneca en Egirl Capital, heeft Blur een solide basis van vertrouwen en geloofwaardigheid in de crypto sfeer opgebouwd. Kortom, Blur biedt een onderscheidende mix van snelheid, innovatieve kenmerken en focus op de community, waardoor het een opvallende verschijning is in de snelgroeiende NFT-markt.

Nederlandse beleggers investeren enorm in de Bitbot presale 
 • icon-featured
  Featured

6. Core (CORE): Het blockchain trilemma oplossen

Web3 staat op het punt te worden getransformeerd met Core, een nieuwe, autonome blockchain die gebruikmaakt van een uniek consensusmechanisme, Satoshi Plus. Core combineert de mining hash rate van Bitcoin en de Ethereum Virtual Machine (EVM) om een Turing-complete blockchain te leveren. Door Proof of Work (PoW) en Delegated Proof of Stake (DPoS) samen te voegen, biedt de Satoshi Plus-consensus een innovatieve oplossing voor het uitgebreid bestudeerde Blockchain Trilemma, met optimale beveiliging, schaalbaarheid en decentralisatie.

Het blockchain trilemma daagt digitale valuta uit om veiligheid, schaalbaarheid en decentralisatie op te offeren. De Satoshi Plus-consensus van Core is ontworpen om dit trilemma aan te pakken. Door gebruik te maken van PoW en DPoS om hun zwakke punten te verminderen, zorgt Core voor beveiliging, schaalbaarheid en decentralisatie. De rekenkracht van Bitcoin ondersteunt decentralisatie en DPoS verbetert de schaalbaarheid. Core is de eerste blockchain die de Satoshi Plus-consensus implementeert.

De eigen valuta van Core, CORE, is beperkt tot 2,1 miljard tokens, volgens het Bitcoin model van gezond geld. Net als bij het “Ultra Sound Money” -model van Ethereum, wordt een bepaald percentage van de blokbeloningen en transactiekosten verbrand, wat zal worden bepaald door de DAO.

Core blockchain gaat echter gepaard met wat uitdagingen. Gedecentraliseerd bestuur wordt vaak geconfronteerd met problemen die verband houden met verschillende aanvalsvectoren, en het succes van de Core DAO hangt grotendeels af van vertrouwen en vorming van de community.

Core is gepositioneerd om het Web3-landschap opnieuw vorm te geven. Het implementeren van Satoshi Plus-consensus, waarbij PoW en DPoS worden gecombineerd, biedt een innovatieve oplossing voor het blockchain trilemma.

Nederlandse beleggers investeren enorm in de Bitbot presale 
 • icon-featured
  Featured

7. AirTor (ATOR): Wereldwijde internet anonimiteit mogelijk maken met on-chain incentives

AirTor (ATOR) is een innovatieve crypto met een hernieuwde belofte van veilige internetprivacy. Haar missie is om on-chain prikkels te bieden voor het Tor-netwerk en tegelijkertijd een toegankelijk acceptatiekader te ontwikkelen voor veilige netwerkrelais protocollen.

AirTor biedt nieuwe oplossingen voor internet anonimiteit. Het AirTor-protocol vormt de kern van dit systeem, waardoor Tor-relays zich kunnen registreren met een ERC20 wallet en beloningen kunnen verdienen in de vorm van AirTor tokens. Deze beloningen worden berekend op basis van de uptime van het relais, rekening houdend met factoren zoals consensusgewicht en relaistype. Bovendien is AirTor van plan om zijn Relay te lanceren. Met dit gebruiksvriendelijke hardwareapparaat kunnen zelfs niet-technisch onderlegde personen AirTor tokens verdienen en tegelijkertijd bijdragen aan de groei van het netwerk van Tor.

AirTor gelooft heilig in internetprivacy als een inherent mensenrecht. Toch geven gebruikers in het huidige digitale landschap vaak hun privacy en vrijheid op aan gegevensverzamelaars, censuur en het ongewenst genereren van inkomsten. AirTor is van plan deze privacycrisis te bestrijden door de acceptatie van het Tor netwerk te bevorderen, de anonimiteit van gebruikers te verbeteren, het netwerk te versnellen en de weerbaarheid tegen aanvallen te versterken.

De visie van AirTor gaat echter verder dan alleen een versleutelde privacy oplossing. Het is bedoeld als basis voor geanonimiseerde betalingen die zijn gekoppeld aan op Tor gebaseerde diensten. Het protocol van AirTor zou populaire Web2- en Web3-services naar Tor kunnen verplaatsen, waardoor het bereik van geanonimiseerde online services wordt uitgebreid. AirTor is ook van plan om de mogelijkheden van de AirTor Relay te verbeteren, waardoor gebruikers hun internetactiviteit via Tor kunnen routeren en tegelijkertijd geld kunnen verdienen als een relay.

Hoewel deze visie prijzenswaardig is, is het van vitaal belang om rekening te houden met de potentiële risico’s die gepaard gaan met investeringen in AirTor. Deze cryptocurrency bevindt zich in de vroege ontwikkelingsfase en de toekomst hangt grotendeels af van de succesvolle uitvoering van zijn ambitieuze plannen.

Desalniettemin wegen de potentiële voordelen zwaarder dan de uitdagingen. AirTor biedt een robuuste oplossing voor de huidige internetprivacy crisis door de groei en acceptatie van het Tor netwerk te stimuleren.

Bitbot presale haalt $414.000 op in slechts 3 weken
 • icon-featured
  Featured

8. UNS Token (UNS): De digitale wereld overbruggen met real-world utility

Afkomstig van de creatieve geesten van UNS Digital Technologies, is de UNS Token een multi-sector utility token ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in vijf belangrijke sectoren: landbouw, onderwijs, energie, gezondheidszorg en crypto. UNS Token is gebouwd op de Binance Smart Chain en vormt de ruggengraat van de bloeiende digitale economie, waarbij kritieke real-life utility wordt overbrugd met de digitale wereld.

Een opvallend kenmerk van UNS Token is de toewijding aan het verbeteren van de landbouw door middel van hydrocultuur. Naarmate de wereldbevolking toeneemt, zijn nieuwe landbouwmethoden van vitaal belang voor het levensonderhoud. Het hydrocultuur systeem – een nieuwe methode van grondloze landbouw – biedt een duurzame oplossing met een hogere productiviteit en optimaal gebruik van voedingsstoffen in vergelijking met traditionele landbouw. Het gebruikt ook 80-90% minder water, een kritieke factor in een wereld die worstelt met toenemende waterschaarste.

Met name benadrukt UNS Digital Technologies het verticale Nutrient Film Technique (NFT) -systeem in hydrocultuur. Dit innovatieve systeem is eenvoudig te installeren, kostenbesparend en zeer efficiënt en biedt een duurzaam alternatief voor de teelt van gewassen.

Het UNS token maakt directe betalingen mogelijk voor toegang tot applicaties en het kopen van landbouwproducten via de UNS app. Het ondersteunt ook betalingen in fiat valuta, waardoor UNS wordt gepositioneerd als een veelzijdig digitaal activum dat zorgt voor naadloze crypto- en fiat-transacties.

Hoewel het potentieel groot is, moeten bepaalde risico’s in overweging worden genomen. Het succes van het token kan worden beïnvloed door schommelingen in de hydrocultuurmarkt en de partnerschappen binnen de vijf sectoren. Bovendien kunnen, zoals bij iedere crypto, marktvolatiliteit en wijzigingen in de regelgeving de waarde van het UNS token beïnvloeden.

9. SmarDex (SDEX): Verschuiven van vergankelijk verlies naar vergankelijke winst

SmarDex (SDEX), een innovatieve Automated Market Maker, biedt een nieuwe oplossing voor het aanhoudende Impermanent Loss (IL)-probleem in de DeFi-industrie door het om te zetten in een Impermanent Gain (IG). Dit open-source Smart Contract werkt op Ethereum Virtual Machine-compatibele blockchains en ondersteunt gedecentraliseerde ERC20-tokenhandel.

Het opvallende kenmerk van SmarDex is de zelfregulering, waardoor optimale ruilvoorwaarden worden gegarandeerd. Het maakt gebruik van een systeem met vaste aanbodprikkels, waardoor de waarde en koopkracht van ieder overgebleven token toenemen. Het token van het protocol, SDEX, maakt staking mogelijk en biedt passieve inkomsten uit landbouwbeloningen en protocolkosten.

Een uitstekende illustratie van de strategie van SmarDex is de SDEX/USDT-liquiditeitspool. De pool, die 5 miljard SDEX-eenheden bevat, zal worden geleverd met 500.000 USDT, waardoor een optimale verdeling van de landbouwopbrengst wordt gegarandeerd.

Dit unieke ontwerp verandert de constante regel van het traditionele DEX-model en creëert een “SMART” DEX die laag koopt, hoog verkoopt en de liquiditeit effectief beheert om een evenwicht op lange termijn te behouden. Deze benadering vermindert IL en genereert IG.

Het brengt echter wel enkele risico’s met zich mee. SmarDex zou dus een gediversifieerde investeringsstrategie moeten zijn.

10. Open Campus Protocol (EDU): de toekomst van het onderwijs vormgeven

Het Open Campus Protocol (EDU) introduceert een gedecentraliseerde oplossing om het wereldwijde onderwijssysteem te transformeren. Door gebruik te maken van het potentieel van blockchain technologie probeert het kritieke problemen aan te pakken, zoals ondergewaardeerde opvoeders, een gebrek aan diverse educatieve content en beperkte controle die ouders hebben over het leermateriaal van hun kinderen. Dit door de community geleide initiatief probeert de controle terug te geven aan onderwijzers en leerlingen, en een meer rechtvaardige en robuuste onderwijssector te bevorderen.

De kern van het Open Campus Protocol is het EDU token, een fungibel actief dat nieuwe vormen van samenwerking stimuleert en het creëren van hoogwaardige content aanmoedigt. Het protocol maakt gebruik van de mogelijkheden van blockchain om transparante, verifieerbare records van kwalificaties en prestaties te bieden, met educatieve content die is getokeniseerd als niet-fungibele tokens (NFT’s).

Uniek is dat het Open Campus Protocol pleit voor digitale eigendomsrechten via NFT’s van uitgevers, waardoor makers van content hun intellectuele eigendom kunnen behouden en er geld mee kunnen verdienen. Makers kunnen ook co-publicatierechten voor hun content verkopen, waardoor partnerschappen en kansen binnen het Open Campus Protocol ecosysteem worden aangemoedigd. Bovendien maakt het platform het kopen en verkopen van NFT’s van uitgevers mogelijk, waarbij mede-uitgevers profiteren van het delen van inkomsten uit promotionele activiteiten.

Potentiële beleggers dienen zich echter bewust te zijn van specifieke risico’s. NFT’s van uitgevers zijn mogelijk alleen beschikbaar voor sommige gebruikers in bepaalde rechtsgebieden, en mede-uitgevers moeten de KYC-verificatie (Know Your Customer) voltooien om een inkomstenaandeel te ontvangen.

Gezien het potentieel om nieuwe financieringsbronnen aan te bieden, toegang tot meer diverse en toegankelijke leermaterialen en een nieuw platform voor het delen en te gelde maken van educatieve content, toont het Open Campus Protocol een belangrijke belofte in het hervormen van de toekomst van het onderwijs.

11. GroveCoin (GRV): Een groene crypto die welvaart overbrugt met milieubeheer

GroveCoin, de koploper in ‘groene crypto’, combineert op harmonieuze wijze het genereren van rijkdom met milieubewustzijn. Deze vooruitstrevende digitale valuta wordt voortgestuwd door zijn dubbele inzet voor economische welvaart voor iedereen en verantwoordelijkheid voor het milieu. Door een zorgvuldige balans te vinden tussen deze aspecten, zaait GroveCoin de zaden voor een betere, gezondere toekomst voor de mensheid en de planeet.

Het unieke Grove Green Plan herformuleert hoe we crypto waarnemen en scheidt ze van hun bezoedelde reputatie van hoog energieverbruik en milieuschade. In plaats daarvan kanaliseert GroveCoin (GRV) zijn potentieel voor het stimuleren van transformatieve veranderingen, waarbij crypto investeringen worden afgestemd op milieubehoud.

De GroveCoin blockchain, die gebruikmaakt van een ‘Proof-of-Authority’-protocol, wijkt duidelijk af van de milieubelastende ‘Proof-of-Work’ mining methoden. Uitgerust met digitale financiële utility, biedt dit netwerk een vruchtbare voedingsbodem voor andere projecten om te groeien, waarbij de synergie wordt gedeeld te midden van de groeiende markten voor crypto en duurzaamheid.

Aan deze unieke mix wordt GroveGold (GRVG) toegevoegd, een digitaal activum ondersteund door echt goud, dat een brug slaat tussen de gevestigde betrouwbaarheid van edelmetalen en het baanbrekende potentieel van blockchain technologie.

GroveCoin is diep geworteld in hernieuwbare energie, zoals blijkt uit de samenwerking met WAEnergy, de Australische leverancier van zonne-energie, onder de vlag ‘Grove Energy Solutions’. Het wil een sleutelrol spelen in de groene energierevolutie in lijn met wereldwijde trends.

Hoewel GroveCoin een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid biedt, moeten potentiële investeerders rekening houden met de inherente volatiliteit van crypto markten, wat kan leiden tot financiële verliezen. Bovendien zal GroveCoin, als nieuwe speler in het veld, moeten aantonen dat het bestand is tegen marktdruk en veranderingen in de regelgeving in de loop van de tijd.

GroveCoin belichaamt ongetwijfeld de geest van de toekomst – een symbiotische relatie tussen de digitale financiële wereld en ons natuurlijke ecosysteem. Het bevorderen van een inclusieve economie die rekening houdt met haar ecologische voetafdruk, bevordert de welvaart voor al haar belanghebbenden.

Wat onderscheidt Memeinator in de crypto markt van 2024?
 • icon-featured
  Featured

Een lijst samenstellen: criteria om de lijst met 11 nieuwe crypto’s voor 2023 te maken

Elke dag komen er tientallen coins op de markt. Op dit moment zijn er meer dan 23.000 verschillende crypto’s. Veel hiervan hebben echter geen utility  en slechts een klein deel heeft enige substantiële waarde. Om de lijst met de beste crypto’s te kunnen maken, moet een coin aan een aantal of alle criteria voldoen.

1) Use case

De coin moet een veelbelovende en unieke use case presenteren. Elke coin werd geëvalueerd op basis van zijn fundamenten en of het problemen oplost of een nieuwe dimensie geeft aan de verzadigde crypto markt. Elke hier opgenomen coin heeft een solide en veelbelovende use case.

2) Waarde in de presale

Coins die momenteel in de presale zijn – en dus niet op de open markt worden aangeboden – zijn geëvalueerd om hun winstpotentieel te beoordelen.

Navigeren door het crypto landschap

Beginnen aan de reis van investeren in crypto vereist een doordachte voorbereiding. Hier zijn vier hoofdprincipes van een intelligente investeringsstrategie.

1) Budget overwegingen

Leg alleen geld vast dat je bereid bent te verliezen. De gouden regel hier is om nooit je financiële welzijn op het spel te zetten. Crypto’s zijn deelbaar; zelfs kleine investeringen kunnen een goed startpunt zijn voor snel geld verdienen

2) Risico begrijpen

De volatiele aard van crypto’s brengt een hoog risico met zich mee. Weeg je vermogen af om met financiële en emotionele stress om te gaan bij mogelijk verlies. Een gediversifieerd  crypto portfolio kan dit inherente risico helpen beheersen.

3) Evaluatie van crypto

Beoordeel de praktische waarde of het risico dat de coin waarde verliest voordat je investeert. Het potentieel voor groei op de lange termijn ligt vaak bij coins met sterke use cases. Onderzoek de technologie, de roadmap, het ondersteunende team en de ondersteuning van de community grondig.

4) Naleving van beveiliging en regelgeving

Bescherm jezelf tegen bedreigingen door te kiezen voor betrouwbare crypto exchanges, veilige wallets en het volgen van goede cyberbeveiliging. Blijf op de hoogte van lokale regelgeving met betrekking tot de handel in en eigendom van crypto, aangezien deze de marktwaarde kunnen beïnvloeden.

Beleggen in crypto vereist geduld, onderzoek en risicobewustzijn. Deze afgemeten aanpak kan je helpen de potentiële beloningen van dit nieuwe investeringslandschap te benutten.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie