Ivo Melchers Ivo Melchers
30/04/2024 19:11 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/04/2024 16:23

Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel

icon-featured
Featured
Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel

Foto: Daniel Pieterson/Shutterstock

Nu de Bitcoin (BTC) halving achter de rug is, anticiperen veel crypto-investeerders op een grootse bullrun voor bitcoin. Kasper Patrick, een fervent voorstander van Bitcoin, monitort de markt nauwgezet en heeft de afgelopen tijd een rendement behaald dat hoger is dan dat van bitcoin zelf. Het populaire handelsplatform eToro stelt je in staat zijn transacties simpelweg te kopiëren, om de komende bullmarkt vergelijkbare financiële successen binnen te slepen.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Zo start je thuis met het zelf maken van bitcoins
Zo start je thuis met het zelf maken van bitcoins

Uniek BTC portfolio

Kasper is al jaren een groot voorstander van Bitcoin, en dus staat het decentrale activum centraal binnen zijn handelsstrategie. 76,66 procent van zijn portfolio is toegewezen aan BTC, evenals 12,49 procent aan de Amerikaanse softwareleverancier MicroStrategy, de grootste beursgenoteerde BTC-houder. Aandelen van MicroStratrgy zijn volgens hem de beste manier om bitcoin tegen een hefboomwerking te verkrijgen.

Bitcoin lost naar eigen zeggen een van de grootste problemen ter wereld op: ‘’het langetermijnbehoud van vermogen’’. Kasper verwacht dat ’s werelds grootste crypto net als in het verleden een grote prijsexplosie te wachten staat de komende tijd, en heeft zijn zinnen gezet op een prijs van 120.000 dollar.

Hij heeft een plan uiteengezet waar hij zich de komende jaren aan gaat houden. Net als in het verleden verwacht hij namelijk dat er na een periode van zonneschijn ook weer donkere wolken zullen heersen over de cryptomarkt. Langzaam maar zeker zal hij zijn posities uitschalen, en een deel van zijn kapitaal roteren naar disruptieve technologiebedrijven ‘’en andere kansen die zich voordoen’’.

Advertentie

Crypto aanpak werpt zijn vruchten af, volg en kopieer

Kasper telt 4.200 volgers op het populaire handelsplatform eToro. Maar liefst 300 mensen kopiëren alle transacties van Kasper , en hebben hier de afgelopen tijd net als hem enorme winsten mee behaald.

Kasper’s totale winst van vorig jaar is namelijk uitgekomen op 185,15 procent. Zelfs wanneer je al je beschikbare fondsen op de eerste dag van het jaar in bitcoin had gestopt, was Kasper’s actieve aanpak meer succesvol. Ook dit jaar zijn de winsten van de doorgewinterde handelaar niet misselijk; sinds de start van het jaar heeft hij al 74,49 procent rendement binnengesleept.

Kasper houdt zijn portfolio te allen tijde in de gaten en analyseert dagelijks de marktbewegingen om tot weloverwogen handelsbeslissingen te komen. Zie jij het wel zitten om dezelfde winsten te pakken, zonder uren naar je beeldscherm te hoeven staren? Op handelsplatform eToro kun je de transacties van Kasper, en duizenden andere handelaren, zonder enige moeite kopiëren. Meld je gratis aan via deze link en ontdek de mogelijkheden.


eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en crypto-activa aanbiedt, als ook handel in CFD’s.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en gepaard gaan met een hoog risico om snel geld te verliezen vanwege hefboomwerking. 50% van de retail beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken, en of u het hoge risico kunt dragen om uw geld te verliezen.

Deze communicatie is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. Eerdere prestaties zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Copy Trading staat niet gelijk aan beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige EU-landen ongereguleerd. Geen consumentenbescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is voorbereid door onze partner met gebruik van publiekelijk beschikbare niet-entiteitsspecifieke informatie over eToro.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Featured nieuws

Hoe Troy met doordachte bitcoin trades een fortuin verdient
Hoe Troy met doordachte bitcoin trades een fortuin verdient
Gepassioneerde crypto handelaar Philip scoort met ijskoude strategie
Gepassioneerde crypto handelaar Philip scoort met ijskoude strategie
Glenn’s slimme ‘bitcoin dominantie strategie’ brengt hem forse winsten
Glenn’s slimme ‘bitcoin dominantie strategie’ brengt hem forse winsten
Advertentie