Redactie Redactie
04/05/2023 12:30 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/11/2023 10:19

Kunnen Bitcoin bulls Metacade mee omhoog trekken?

icon-featured
Featured

Foto: askarim/Shutterstock

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Terwijl Bitcoin de bullish run voortzet, is de crypto ruimte getuige van de opkomst van innovatieve nieuwe projecten, zoals Metacade, die naar eigen zeggen sterke kansen bieden voor diversificatie van het portfolio. In dit artikel lees je waar analisten hun Bitcoin prijsvoorspellingen voor 2023 plaatsen en waarom Metacade hoopt aan een opmars te kunnen beginnen

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Bitcoin (BTC) regeert oppermachtig

Bitcoin, de koning van crypto, blijft ondanks de aanhoudende macro-economische onzekerheid in de afgelopen maanden investeerders aantrekken. Bitcoin, dat vaak “digitaal goud” wordt genoemd, is de afgelopen drie maanden een van de beste presteerders, met een winst van 36,5% – meer dan Ethereum, Cardano, BNB en Dogecoin. Velen geloven dat BTC eindelijk de capaciteiten voor het dekken van inflatie begint te demonstreren, zeker nu fiat-valuta aan het devalueren is.

Bitcoin wordt ook erkend als de beste crypto om in te investeren vanwege de hoge mate van institutionele acceptatie. Volgens Buy Bitcoin Worldwide is namelijk 7,82% in handen van bedrijven, exchange-traded funds (ETF’s) en landen. Dit werd duidelijk toen het nieuws naar voren kwam dat Tesla in het eerste kwartaal geen wijzigingen heeft aangebracht in zijn bezit van Bitcoin, ondanks minder dan gunstige algemene inkomsten, wat het onwankelbare vertrouwen van spraakmakende investeerders in BTC aantoont.

Advertentie

Bitcoin (BTC) prijsvoorspelling

Na de recente bullish run zien veel Bitcoin prijsvoorspellingen voordelen voor de marktleider binnen crypto. De prijs van Bitcoin schommelt momenteel rond de $28.500. Conservatieve Bitcoin prijsvoorspellingen zien dit echter stijgen tot $45.000 tegen het einde van 2023, en meer gedurfde vooruitzichten plaatsen BTC op $60.000.

Enkele van de meest optimistische Bitcoin prijsvoorspellingen zien dat BTC het hoogste punt ooit van ongeveer $69.000 verplettert en zal stijgen naar $80.000, soms zelfs nog verder. Een dergelijke stap zou een winst van ten minste 180% betekenen ten opzichte van de huidige prijzen.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Metacade (MCADE) zet de standaard voor Web3 communities

Metacade is een nieuw project dat furore maakt in de crypto ruimte.. Het is een revolutionair play-to-earn (P2E) platform dat is ontworpen om te dienen als centrale hub voor de GameFi community. Het doel is om gamers, ontwikkelaars en crypto enthousiastelingen te verenigen in een levendige communityhub.

Het platform biedt een uitgebreid scala aan functies die zijn ontworpen om gebruikers te betrekken en waarde te bieden. Zo is er een aparte community voor individuele games, een virtuele arcade en een vacaturesite, die in 2024 wordt gelanceerd en gebruikers in contact brengt met kansen in de gaming- en Web3-industrie. Er is zelfs een gedecentraliseerd financieringsprogramma, onder de naam Metagrants, waarmee Metacade gebruikers de fondsen van de schatkist kunnen toewijzen aan ontwikkelaars die de beste P2E-titels bouwen.

Metacade’s native token, MCADE, dient zowel als een utility- als governance-token binnen het ecosysteem, en wordt gebruikt om gebruikers te belonen voor hun bijdrage aan de community en om hen in staat te stellen te stemmen over de toekomstige ontwikkeling van het platform. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld beoordelingen, tips en andere waardevolle content met de community delen en in ruil daarvoor MCADE-tokens ontvangen.

Nu GameFi de komende maanden en jaren alleen maar zal groeien, heeft Metacade voor veel opschudding gezorgd onder crypto investeerders. De uitverkochte presale waarmee $16,4 miljoen is opgehaald was een doorslaand succes, terwijl recente vermeldingen op CoinMarketCap, CoinGecko, Uniswap en Bitmart meer olie op het vuur hebben gegooid. Nu kijken investeerders uit naar de listing op de MEXC exchange van Metacade in begin mei.

Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op
Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op

Metacade (MCADE) token

Metacade is momenteel ongeveer $0.040 waard en versnelde met meer dan 50% van het dagelijkse dieptepunt naar het hoogtepunt op 20 april, net na de lancering op Bitmart. Mochten Metacade en de GameFi-markt groeien zoals verwacht is het niet gek om aan te nemen dat MCADE ook kan stijgen. Hoewel de toekomst onzeker blijft, zal aanhoudende bullishness in Bitcoin mogelijk ook helpen om MCADE te laten stijgen.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in juli gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Conclusie

Samenvattend bieden zowel Bitcoin als Metacade solide kansen voor beleggers in 2023.. Als gevestigde marktleider is het echter niet verwonderlijk dat Bitcoin prijsvoorspellingen een beperkte groei bieden ten opzichte van de verwachte waardering van Metacade.

Mocht je geïnteresseerd zijn in Metacade, zou je eventueel kunnen overwegen om in te stappen voordat het token wordt gelanceerd op de MEXC exchange in begin mei.

Meer informatie, onder meer over het kopen van MCADE, vind je hier.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Gigantische XRP prijsstijging op de loer, volgens crypto-analisten
Dit is wanneer XRP de $250 kan halen volgens analisten
Advertentie

Trending Featured nieuws

https://www.etoro.com/nl/stocks/?utm_medium=Affiliate&utm_source=96164&utm_content=18633&utm_serial=Stocks%20NL&utm_campaign=Stocks%20NL&utm_term=#zero-commissions
Belgische solana handelaar geniet van 600% winst door ‘long-strategie’
Advertentie