Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis
Home Madelon Vos lanceert een gloednieuwe YouTube-serie!

Madelon Vos lanceert een gloednieuwe YouTube-serie!

Madelon Vos lanceert een nieuwe YouTube serie. Elke eerste en derde vrijdag van de maand navigeert Madelon je door het economisch landschap. In Madelon Navigeert interviewt zij bekende economen, journalisten en topondernemers over geld, de economie en financiële vrijheid. Madelon neemt je mee op een bijzondere reis langs sparen en investeren, inflatie en deflatie, kopen en huren en langs winst en verlies.

Madelon Vos is reeds acht jaar actief in de cryptowereld. Als trader, YouTuber, Podcast maker én docent technische analyse aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze deelt met passie haar kennis. Deze nieuwe serie is voor iedereen geschikt die op een vlotte manier meer over het economisch nieuws wil weten. Als kijker raak je geïnspireerd en word je meer bewust van je financiële gezondheid doordat de gasten hun kennis en ervaring met je delen.

De eerste aflevering met Willem Middelkoop toont aan hoe relevant deze materie is, juist nu.

Er wordt nu nog veel meer geld gecreëerd (dan in 2008, red.) en de experts zijn tot de conclusie gekomen dat we niet meer terug kunnen van deze ingeslagen weg. Dit is zeer zorgelijk, de waarde van geld wordt uitgehold. Dit hebben we mondiaal nog nooit eerder meegemaakt. (…) “Mensen vluchten naar dingen die de overheid niet kan bijdrukken” (…) “Dit zien we op de huizenmarkt, de aandelenmarkt, maar ook bij goud, zilver en bitcoin.

Economisch nieuws op een luchtige en inspirerende manier

”Het werd tijd voor een serie als deze. Er is behoefte aan infotainment en de uitdaging om complexe materie in een leuk jasje te steken, zijn we direct aan gegaan”, aldus Madelon Vos. “De combinatie van een interview en een auto maakt de inhoud zeer amusant en tegelijkertijd van de hoogste kwaliteit. Ik mag de meest interessante specialisten in de branche interviewen, waaronder Willem Middelkoop. Kortom, dit wil je gewoon niet missen.”

De eerste video zal op 4 sept om 17:00 in première gaan op het kanaal van Madelon Vos.  

Over YouTube Kanaal Madelon Vos

Het kanaal van Madelon Vos is met bijna 17.000 abonnees het grootste Nederlandse YouTube kanaal in haar branche. Op het kanaal verschijnt wekelijks content over macro-economie, cryptocurrencies en technische analyse, waarmee het kanaal maandelijks rond de 100.000 kijkers heeft.

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.263,71 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...