Redactie Redactie
15/01/2024 18:47 7 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/01/2024 14:50

Memeinator geeft $100.000 aan MMTR tokens weg

icon-featured
Featured

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Het team achter mememinator hoopt dat dit genoeg stimulans geeft om direct in MMTR tokens te investeren. Voor beginnende investeerders die op zoek zijn naar meer redenen om mee te doen, heeft Memeinator echter een aantal speciale aanbiedingen om hen te verleiden. 

Nederlandse crypto investeerders kijken naar Bitbot presale
 • icon-featured
  Featured

Tokens – ICO bereikt $3,4 miljoen

Nu we 2024 ingaan, is het herstel van de crypto markt aan de gang na de deprimerende crypto winter van 2022. In 2023 hebben veel coins terrein gewonnen, waardoor sommige beleggers zich zorgen maakten dat ze de boot gemist hadden bij het bemachtigen van enkele van de beste coins op de markt tegen bodemprijzen.

Toch heeft de markt voor ICO nog steeds veel waarde, nu het Memeinator presale evenement zijn slotfase bereikt en het nieuws over een $100k MMTR token weggeefactie via de langverwachte crypto airdrop om de hoek ligt.

Nu de ICO de mijlpaal van zeven cijfers overschrijdt door $3,4 miljoen op te halen, bevindt de MMTR presale zich nu in fase 12 en blijft het tempo stijgen, waarbij elke fase sneller uitverkocht is dan de vorige.

Advertentie

De opkomst van de markt voor meme coins

Afgezien van het feit dat de markt voor crypto aan het opwarmen is na een koude crypto winter, doen meme coins het buitengewoon goed. Volgens Coin Market Cap is de marktkapitalisatie voor meme coins gestegen van $0 in 2020 naar een marktkapitalisatie van meer dan $22 miljard op het moment van schrijven.

Meme coins zoals Shiba Inu hebben investeringen van duizend dollar omgezet in bezittingen van meerdere miljarden dollars. Vorig jaar slaagde Pepe Coin – een meme coin die er prat op ging dat het geen utility bood – erin om bijna van de ene op de andere dag met meer dan 2000% in waarde te stijgen. De marktkapitalisatie groeide hierdoor in relatief korte tijd groeide tot 1,46 miljard dollar. 

Nederlandse crypto investeerders kijken naar Bitbot presale
 • icon-featured
  Featured

Wat is Memeinator?

Nu de crypto winter eindelijk volledig aan het ontdooien is, zijn er veel nieuwe meme coins op de markt gekomen, in de hoop een vlucht te nemen tijdens de volgende crypto bullrun. Hoewel de meeste van deze meme coins weinig meer zijn dan afgeleide afzetterijen van bestaande succesvolle meme coins, zoals Shiba Inu en Dogecoin, lijkt Memeinator naar de top van de stapel te stijgen door de revolutionaire doelstellingen die gaming, humor en een duidelijk gedefinieerde missie om de kwaliteit van de sector voor meme coins ten goede te verbeteren.

Memeinator positioneert zichzelf als de Terminator van de wereld van meme coins, meedogenloos op zoek naar meme coins met een lage waarde en zonder markering, en deze zonder medelijden uit te roeien. De coin komt uit het jaar 2077 met de boodschap “Hasta la vista, baby!” Naast deze sub-par meme coins zal Memeinator niet stoppen totdat alle zwakke meme coins zijn vernietigd. Daarnaast wil het ook de volgende meme coin met een marktkapitalisatie van een miljard worden.

Nederlandse beleggers investeren enorm in de Bitbot presale 
 • icon-featured
  Featured

Hoe werkt Memeinator?

Het rijke potentieel van Memeinator wordt ondersteund door de waarde van het native MMTR token, waardoor gebruikers hun tokens kunnen staken in ruil voor een zeer wenselijk passief rendement van maximaal 45% APY. Bovendien zullen de MMTR tokens de eerste coinhouders in staat stellen te profiteren van het veelgeprezen nieuwe NFT project dat in ontwikkeling is en nauwlettend geheim wordt gehouden.

Om te profiteren van de groeiende buzz rond Memeinator, heeft het team van het project een officiële merchandise shop gelanceerd. Hier kunnen investeerders de beste Memeinator merchandise en kleding kopen en tegelijkertijd het evangelie over deze nieuwe meme coin en zijn nobele werk verspreiden.

Gebruikers kunnen ook genieten van de ervaring van het spelen van Meme Warfare, een klassieke shoot-em-up game waarin Memeinator het opneemt tegen verschillende op meme coins geïnspireerde vijanden. Hoewel de Meme Warfare game technisch gezien geen GameFi project is, zal het platform nog steeds in staat zijn om mee te liften op de huidige golf die de markt voor GameFi naar verwachting de van ongeveer $12 miljard naar meer dan $90 miljard in 2031 zal brengen.

Nu het token een serieus momentum vertoont nu deze de slotfase van de ICO met 20 fasen bereikt, haasten investeerders zich om het slinkende aanbod van presale tokens te bemachtigen en serieuze FOMO te vermijden.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
 • Advertentie
 • Bitvavo

Van de ICO to the moon

De Memeinator ICO nadert het einde nadat deze voorbij de mijlpaal van een miljoen dollar is geracet en snel de laatste fase ingaat. Het succes is grotendeels te danken aan de FOMO inducerende mechanismen van de presale, waarbij de waarde van het MMTR token met ongeveer 6% is gestegen in elke fase, vanaf de initiële lanceringsprijs van $0,01 tot de uiteindelijke waarde van $0,0292 tegen het einde van de 20ste fase.

Echter, nu de ICO de fase 12 ingaat, is er nog steeds een verleidelijke 57 % in prijsstijgingen over voor beleggers die tokens kopen voordat de ICO eindigt. Hierna zal de coin worden gelanceerd op belangrijke exchanges. Alle fases zijn snel uitverkocht en er zijn nog maar 193,965,517 tokens over.

Ten eerste zal één gelukkige investeerder de reis van zijn leven naar de ruimte winnen ter waarde van $250.000, dankzij een samenwerking met Virgin Galactic. Ondertussen zullen nog tien investeerders uit de presale winnaars zijn van de $100k MMTR token weggeefactie, waarbij ze allemaal $10k aan tokens ontvangen via de Memeinator crypto airdrop.

Terwijl de markt zich later dit jaar achter de volgende Bitcoin halving schaart, voorspellen experts dat een bullmarkt in 2025 zijn hoogtepunt zal bereiken. De Bitcoin halving wordt beschouwd als een van de belangrijkste drijvende krachten achter de markt voor crypto, waarbij een markthausse meestal volgt.

Om de schaarste en de prijzen te vergroten werden er al zes stadia van de MMTR ICO verbrand. Dit staat gelijk aan ongeveer 129 miljoen tokens. De verbrande tokens werden weer aan de pool toegevoegd om extra marketing- en exchange kosten te dekken. Een gepland driemaandelijks burn-mechanisme zal in werking treden zodra Memeinator op de exchanges wordt gelanceerd.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
 • Advertentie
 • Bitvavo

Sluit je aan bij de Memeinator ICO voordat deze uitverkocht is

Veel beleggers ervaarden gevoelens van spijt nadat ze de korte opleving van Pepe Coin met een waardering van een miljard dollar in 2023 hadden gemist. Dit omdat slimme investeerders van de ene op de andere dag miljonairs werden. De hype rondom PEPE bleek echter van korte duur te zijn en degenen die de gekke kikker hebben gemist, kunnen nu verdienen met een coin die een meer levensvatbare toekomst op de lange termijn heeft.

Het MMTR token is momenteel beschikbaar voor een bedrag van $0,0186. Niet alleen dit jaar maar ook voor de komende jaren. En door de opwindende crypto airdrop die je de kans biedt om een aandeel te winnen in de $100k MMTR token weggeefactie, is er nog nooit een betere kans geweest om deel uit te maken van zoiets speciaals.

Memeinator staat op het punt het genre voor meme coins een enorme make-over te geven: maak deel uit van de revolutie en betreed een wereld vol mogelijkheden.

Bezoek de officiële website van Memeinator om Memeinator (MMTR) te kopen.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie