Kevin Schijven Kevin Schijven
08/01/2023 17:15 5 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/01/2023 17:15

Metacade (MCADE) presale bijna uitverkocht, jaagt op grote winst in 2023

icon-featured
Featured

Foto: askarim/Shutterstock

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Goede mogelijkheden voor investeren en online geld verdienen kunnen moeilijk te vinden zijn tijdens een bearmarkt. Metacade, een gloednieuw project met veel potentie op de lange termijn, zou echter een van de meest lonende investeringen in crypto kunnen zijn.

Metacade (MCADE) heeft al $1,5 miljoen binnengehaald en zou een belangrijke speler kunnen zijn in het stimuleren van blockchain gaming. Volgens de makers lijkt het erop dat dit een van de beste metaverse-projecten op de markt kan worden.

Nederlanders trekken naar de nieuwe Bitbot presale
 • icon-featured
  Featured

Metacade zou de volgende metaverse hit kunnen zijn

Slechts drie weken nadat Metacade aankondigde dat de presale live ging, was de eerste fase van de voorverkoop volledig uitverkocht. Er waren 140 miljoen MCADE tokens beschikbaar voor $0,008, een prijs die tijdens de latere stadia van de presale langzaam steeg.

Het project zou een van de beste metaverse investeringen voor de lange termijn kunnen worden. Er lijkt veel potentie omdat de presale werd gelanceerd tijdens de dieptepunten van de bearmarkt. Vroege investeerders in dit metaverse project zouden daarom een flinke rendement kunnen behalen als het project een success is tijdens de volgende bullmarkt.

Metacade biedt speelplezier en veel mogelijkheden om online geld te verdienen. Bovendien heeft het de potentie om in de loop van de tijd een aanzienlijk aantal gebruikers te bereiken doordat het de bredere gaming-industrie op een aantal unieke manieren kan dienen.

Advertentie

Wat is Metacade?

Metacade zal een brede selectie titels van arcade games aanbieden op zijn metaverse platform. Spelers hebben kunnen in deze titels MCADE tokens verdienen terwijl ze proberen hun hoogste scores te verbeteren. Metacade zal ook toernooien organiseren waar spelers worden gerangschikt op basis van hun prestaties en de winnaars grote MCADE prijzen ontvangen.

Spelers kunnen de nieuwste trends op het gebied van blockchain-gaming ontdekken, beoordelingen van de nieuwste games delen en MCADE beloningen verdienen voor het bijdragen van nuttige informatie voor andere community leden. Het project heeft het doel om in de loop van de tijd een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) te worden en totale controle aan de community te geven, met als doel groei te stimuleren met behulp van een democratisch besturingssysteem.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
 • Advertentie
 • Bitvavo

Hoe werkt Metacade?

Metacade heeft een geavanceerd beloningssysteem dat mogelijk wordt gemaakt door blockchain-technologie. GameFi combineert gamen met financiële prikkels en biedt gamers crypto beloningen via geïntegreerde play-to-earn (P2E) mechanica. Metacade biedt deze functies in zijn games aan alsmede vele methoden om een inkomen in crypto te verdienen.

Gamers kunnen tijdens de ontwikkelingsfase ook nieuwe blockchain-games testen. Ze kunnen deze titels spelen en feedback geven aan de ontwikkelaars, waardoor ze bugs kunnen oplossen en de gameplay kunnen verbeteren voordat nieuwe metaverse-projecten officieel worden gelanceerd.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
 • Advertentie
 • Anycoin Direct

Metacade pakt het groots aan

Om de groei in de GameFi-sector te stimuleren, lanceert Metacade een innovatieve oplossing, genaamd Metagrants. Game ontwikkelaars kunnen voorstellen indienen aan de community, die zal stemmen om te beslissen welke van deze nieuwe projecten het beste is. Als gevolg hiervan zullen de meest gevraagde titels financiering ontvangen, wat helpt om de reikwijdte, schaal en kwaliteit van de GameFi-industrie uit te breiden.

Nederlanders trekken naar de nieuwe Bitbot presale
 • icon-featured
  Featured

Kan MCADE $1 bereiken in 2023?

Prijsvoorspellingen voor metaverse-projecten zijn vaak erg optimistisch omdat de metaverse een toonaangevend gebied is in de ontwikkeling van blockchain technologie. Bovendien kunnen metaverse-projecten zoals Metacade de GameFi-industrie naar wereldwijde adoptie leiden, omdat het gloednieuwe mogelijkheden biedt aan meer dan drie miljard gamers wereldwijd.

De prijs van MCADE is $0,02 in de laatste fase van de presale. In de loop van 2023 wordt MCADE gelanceerd op gedecentraliseerde exchanges (DEX) en beschikbaar gemaakt voor een groot aantal gebruikers.

Als gevolg hiervan verwachten wij flinke winsten voor MCADE in 2023. Prijsvoorspellingen variëren van $0,80 tot $1,50 in de komende 12 maanden. Dat zou betekent dat MCADE de potentie heeft om 75x te stijgen vanaf het einde van de presale. Dit zijn geen garanties.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
 • Advertentie
 • Bitvavo

Is MCADE de moeite waard om te kopen?

De MCADE prijs is momenteel slechts $0,01 per token en wij zijn zeer positief over de toekomstige prijs. In 2023 zou de prijs kunnen stijgen tot $1, wat een enorm rendement zou opleveren voor vroege investeerders in het Metacade ecosysteem.

De prijs van MCADE zal tijdens de presale geleidelijk worden verhoogd van $0,008 naar $0,02, wat betekent dat investeerders een beperkte tijd beschikbaar hebben. Gezien de snelheid waarmee MCADE uitverkocht was tijdens de eerste fase, verwachten wij een herhaling, maar doe eerst goed onderzoek!

Je kunt hier deelnemen aan de MCADE-presale.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie