Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nederlandse exchange Bitvavo lanceert app voor iOS en Android!

Nederlandse exchange Bitvavo lanceert app voor iOS en Android!

Vandaag lanceert de Nederlandse cryptocurrency exchange Bitvavo officieel zijn app voor iOS en Android.

Gebruikers van de app genieten dezelfde hoogwaarde dienstverlening die de exchange biedt via Bitvavo.com, maar ervaren daarbij nog meer gebruiksgemak! Heb je de app geïnstalleerd, dan kan je altijd en overal bij je Bitvavo account. Nieuwsgierig geworden? Download dan hier de app en ervaar zelf hoe simpel het werkt.

In tegenstelling tot de traditionele aandelenmarkten zijn de markten voor cryptocurrencies continu in beweging. Dat betekent dat er ieder moment van de dag zich een aankoop- of verkoopkans kan voordoen. Het is daarom van belang dat, als je handelt in digitale valuta, je op het gewenste moment op de markt kan inspelen en daar de mogelijkheden voor hebt. De nieuwe app van Bitvavo biedt die mogelijkheden en legt daarbij de focus op eenvoud, gebruiksgemak en snelheid.

Sinds het bestaan van het platform van Bitvavo zijn er tal van verzoeken binnengekomen omtrent een eigen app; dit is vanwege het feit dat gebruikers tot nu toe moesten kiezen tussen flexibiliteit en mogelijkheden. Doordat Bitvavo de belangrijkste fuctionaliteiten van het platform in de app heeft ingebouwd is er nu sprake van beide. Handelaren kunnen nu overal en altijd hun portfolio inzien, de koersen bekijken en nog sneller en makkelijker orders uitvoeren als er sprake van een mooie kans is.

De hele maand juli geen handelskosten tot €1000 per dag

De lancering van de Bitvavo app wordt gevierd en daarom biedt Bitvavo iedereen de mogelijkheid om deze hele maand zonder handelskosten te handelen, tot wel €1000 euro per dag! Hier gebruik van maken? Download dan de iOS of Android app en voer een transactie uit via de app.

Over Bitvavo

Bitvavo wenst digitale valuta’s toegankelijk te maken voor het grote publiek en is marktleider in Nederland en één van de toonaangevende digitale valuta exchanges in Europa, dankzij hun goede reputatie, hun gebruiksvriendelijke platform en de laagste handelskosten van Nederland. Met het lanceren van de nieuwe applicatie wenst Bitvavo digitale valuta nog toegankelijker te maken.


Meer lezen? Bekijk dan onze Bitvavo review!

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.885,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.948,89 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.964,67 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.014,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De keiharde waarheid voor (startende) investeerders!

Wat is de grootste overeenkomst tussen eind 2017-begin 2018 en medio 2020? Precies, het grote aantal "nieuwe" investeerders op de markt. Deze keer niet...