Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
10/09/2020 16:17 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/10/2023 12:57

ProBit exchange voltooit BitUniverse integratie, geautomatiseerde grid trading nu mogelijk

icon-featured
Featured
probit_exchange_voltooit_integratie_Bituniverse_geautomatiseerde_grid_trading_nu_mogelijk

Handelsplatform ProBit kondigde onlangs de succesvolle integratie aan met BitUniverse, een cryptocurrency handelsplatform voor nethandel. Nethandel, of grid trading, is voornamelijk onder crypto-handelaren populair; door het volatiele karakter van deze opkomende markt kunnen handelaren goed gebruikmaken van een zorgvuldig ontworpen handelskanaal waarin verschillende grids worden gedeeld waarmee winst wordt geboekt. 
Door de succesvolle integratie met BitUniverse, is het voor gebruikers van ProBit nu mogelijk om grid trading bots middels een application programming interface (API) te koppelen voor een geautomatiseerd systeem dat minimale configuratie vergt. De configuratie kan zo worden ingesteld zodat deze past bij het wenselijk te lopen risico.
Het instellen van verschillende grid lijnen tussen de onderlimiet en de bovenlimiet zorgt ervoor dat er verkooporders worden aangemaakt wanneer de koers een specifieke lijn doorkruist. Soortgelijk worden er kooporders aangemaakt wanneer de koers onder een bepaalde grid lijn duikt. Zo lang de koers tussen de opgegeven limieten blijft zullen handelaren consistent winsten boeken door het geautomatiseerde systeem.
De handmatige variant van grid trading is complex en vergt voortdurend toezicht en aanpassingen, afhankelijk van de marktomstandigheden. BitUinverse automatiseert het geheel zodat een ieder winst kan maken door te investeren in een cryptocurrency naar keuze. 
Leverage tokens kunnen een ideale aanvulling zijn op grid trading door de grote volatiliteit en het vergrote risico/rendementsprofiel. Zo genieten stakers van PROB lagere transactiekosten, waarbij zij die meer dan 100.000 PROB staken zelfs geen handelskosten worden gerekend. 
Gebruikers van Apple iOS wordt aangeraden om een testversie te downloaden. Android-gebruikers kunnen de app gewoon via de Google Play Store downloaden. 
Disclaimer: BitUniverse heeft volledige controle over je ProBit API sleutel en het handelsplatform van ProBit kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het gebruik van het platform of welk financieel verlies dan ook. Doe eigen onderzoek naar de veiligheidsmaatregelen van BitUniverse en haar reputatie als bedrijf, alvorens deel te nemen. BitUniverse staat als bedrijf geheel los van ProBit Exchange.

Bitbot presale haalt $414.000 op in slechts 3 weken
  • icon-featured
    Featured

Over ProBit Exchange

ProBit Exchange is wereldwijd een top 20 cryptocurrency exchange op basis van dagelijks handelsvolume en heeft inmiddels meer dan 200 initial exchange offerings (IEO’s) afgerond. Het handelsplatform van ProBit biedt meer dan 500 handelsparen, waarmee het een van de meest uitgebreide exchanges in de markt is. 

ProBit in cijfers

ProBit heeft meer dan 100.000 leden in haar community, meer dan 500.000 maandelijks actieve gebruikers, 2.500.000 maandelijks bezoekers op haar website en 40.000.000 gebruikers op partnerplatformen zoals CoinMarketCap. 
Verder draait ProBit de volgende campagnes:

  • Korting op handelskosten: Koop PROB, betaal handelskosten met PROB en verlaag je handelskosten tot wel 0,03%
  • Trade mining: Stake minimaal 100.000 PROB en krijg tot 100% van je handelskosten in PROB terug wanneer je handelt in BTC-, XRP- en ETH-handelsparen.
  • Stake mining: Stake PROB en verdien 4% PROB per jaar.
  • Referral programma: Verdien 10-30% aan handelskosten voor het aanleveren van vrienden bij ProBit.

 

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie