ProBit exchange voltooit BitUniverse integratie, geautomatiseerde grid trading nu mogelijk

Handelsplatform ProBit kondigde onlangs de succesvolle integratie aan met BitUniverse, een cryptocurrency handelsplatform voor nethandel. Nethandel, of grid trading, is voornamelijk onder crypto-handelaren populair; door het volatiele karakter van deze opkomende markt kunnen handelaren goed gebruikmaken van een zorgvuldig ontworpen handelskanaal waarin verschillende grids worden gedeeld waarmee winst wordt geboekt. 

Door de succesvolle integratie met BitUniverse, is het voor gebruikers van ProBit nu mogelijk om grid trading bots middels een application programming interface (API) te koppelen voor een geautomatiseerd systeem dat minimale configuratie vergt. De configuratie kan zo worden ingesteld zodat deze past bij het wenselijk te lopen risico.

Het instellen van verschillende grid lijnen tussen de onderlimiet en de bovenlimiet zorgt ervoor dat er verkooporders worden aangemaakt wanneer de koers een specifieke lijn doorkruist. Soortgelijk worden er kooporders aangemaakt wanneer de koers onder een bepaalde grid lijn duikt. Zo lang de koers tussen de opgegeven limieten blijft zullen handelaren consistent winsten boeken door het geautomatiseerde systeem.

De handmatige variant van grid trading is complex en vergt voortdurend toezicht en aanpassingen, afhankelijk van de marktomstandigheden. BitUinverse automatiseert het geheel zodat een ieder winst kan maken door te investeren in een cryptocurrency naar keuze. 

Leverage tokens kunnen een ideale aanvulling zijn op grid trading door de grote volatiliteit en het vergrote risico/rendementsprofiel. Zo genieten stakers van PROB lagere transactiekosten, waarbij zij die meer dan 100.000 PROB staken zelfs geen handelskosten worden gerekend. 

Gebruikers van Apple iOS wordt aangeraden om een testversie te downloaden. Android-gebruikers kunnen de app gewoon via de Google Play Store downloaden. 

Disclaimer: BitUniverse heeft volledige controle over je ProBit API sleutel en het handelsplatform van ProBit kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het gebruik van het platform of welk financieel verlies dan ook. Doe eigen onderzoek naar de veiligheidsmaatregelen van BitUniverse en haar reputatie als bedrijf, alvorens deel te nemen. BitUniverse staat als bedrijf geheel los van ProBit Exchange.

Over ProBit Exchange

ProBit Exchange is wereldwijd een top 20 cryptocurrency exchange op basis van dagelijks handelsvolume en heeft inmiddels meer dan 200 initial exchange offerings (IEO’s) afgerond. Het handelsplatform van ProBit biedt meer dan 500 handelsparen, waarmee het een van de meest uitgebreide exchanges in de markt is. 

ProBit in cijfers

ProBit heeft meer dan 100.000 leden in haar community, meer dan 500.000 maandelijks actieve gebruikers, 2.500.000 maandelijks bezoekers op haar website en 40.000.000 gebruikers op partnerplatformen zoals CoinMarketCap. 

Verder draait ProBit de volgende campagnes:

  • Korting op handelskosten: Koop PROB, betaal handelskosten met PROB en verlaag je handelskosten tot wel 0,03%
  • Trade mining: Stake minimaal 100.000 PROB en krijg tot 100% van je handelskosten in PROB terug wanneer je handelt in BTC-, XRP- en ETH-handelsparen.
  • Stake mining: Stake PROB en verdien 4% PROB per jaar.
  • Referral programma: Verdien 10-30% aan handelskosten voor het aanleveren van vrienden bij ProBit.

 

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
Bitvavo
€26.388,80 Kopen
1
Litebit
€26.625,60 Kopen
2
Bitcoinmeester
€26.662,80 Kopen
3
SATOS
€26.853,40 Kopen
Meer nieuws

Cardano (ADA) schatkist tikt de $100 miljoen aan, maar wat kan het project ermee?

De Cardano (ADA) Treasury heeft onlangs een nieuwe high bereikt van bijna $100 miljoen. Door de stijgende ADA prijs nam de waarde van het fonds flink...

Bitcoin als betaalmogelijkheid bij online casino’s. Hoe werkt dat?

De bitcoin (BTC) wordt steeds populairder. Naast beleggen kan je de bekendste cryptomunt ook voor andere doeleinden gebruiken. Een van die mogelijkheden is de...

Bitcoin core ontwikkelaar treedt terug na controverse, Craig Wright stuurt dreigbrief naar Jack Dorsey

Onlangs was op Crypto Insiders te lezen dat Craig Wright, de man die beweert dat hij de oorspronkelijke bedenker van bitcoin (BTC) is, weer...

Bitcoin (BTC) dominantie neemt verder af terwijl chainlink (LINK) een nieuw prijsrecord neerzet

Na de dip van de bitcoin (BTC) koers gisteren is de prijs weer aardig gestegen. Het is echter niet bitcoin maar de altcoins die...

Timo’s take: Wordt Cardano (ADA) het nieuwe Ethereum (ETH)?

De cryptomarkt bestaat uit heel veel cryptocurrencies waarvan veel een specifiek doel hebben. Kijken we naar bitcoin (BTC) dan is dit het doen van...

Tether bank CEO ontkent dat USDT stablecoin niet genoeg reserves heeft

Hoe Tether zijn USDT stablecoin ondersteunt is vaker onderwerp van discussie geweest in de cryptocurrency sector. Stablecoins zijn crypto's die gekoppeld zijn aan de...