Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo
Home TRASTRA biedt gratis crypto VISA betaalkaarten aan klanten die bitcoin (BTC) kopen

TRASTRA biedt gratis crypto VISA betaalkaarten aan klanten die bitcoin (BTC) kopen

De afgelopen tien jaar leek de wereld van cryptocurrencies ingewikkeld, grimmig en misleidend te zijn, maar dit beeld is de laatste jaren veranderd door de opkomst van een groot aantal nieuwe projecten als Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP).

Toch blijft het kopen van bitcoin (BTC), het beheren van cryptofondsen en het besteden van je vermogen op wereldwijd niveau een gedoe. TRASTRA gaat dit vereenvoudigen en om de wereldwijde adoptie van crypto te promoten biedt het bedrijf nu een gratis crypto VISA betaalkaart aan elke klant die €1.000 of meer aan bitcoin besteedt.

Hoe ontvang ik deze gratis crypto VISA betaalkaart?

Klanten hebben tot 23 augustus om minstens €1.000 aan bitcoin te kopen via de website of de mobiele app van TRASTRA en dit vervolgens op te slaan in de crypto-wallet van TRASTRA. Na de aankoop kunnen klanten hun VISA-kaart bestellen. Alle klanten komen in aanmerking voor een enkele crypto VISA kaart, ongeacht hoeveel zij besteden. Alleen klanten die meer dan €1.000 besteden ontvangen de bestelkosten voor hun kaart terug.

De crypto VISA kaart van TRASTRA kan overal gebruikt worden bij zowel lokale als internationale retailers, ongeacht de locatie. De kaart kan echter alleen worden geleverd aan klanten uit de Europese Economische Ruimte (EER), de Europese Vrijhandelsassociatie (EVA) en de Franse overzeese gebieden.

TRASTRA meldt dat transparantie naar klanten van cruciaal belang is. Het bedrijf hanteert geen verborgen kosten bij vergoedingen en rekent ook geen extra kosten voor het opladen van betaalkaarten. Met de crypto VISA kaart kunnen klanten dagelijks tot $8.000 uitgeven aan bitcoin en andere cryptocurrencies en hebben daar geen bankrekening voor nodig om crypto te ontvangen.

De Crypto Wallet

Daarnaast biedt TRASTRA een gratis crypto-wallet aan die gebruikt kan worden voor enkelen van de grootste cryptocurrencies op de markt, zoals bitcoin (BTC), ether (ETH), xrp (XRP), litecoin (LTC) en bitcoin cash (BCH). Deze wallet kan volledig beheerd worden via de mobiele app van TRASTRA.

TRASTRA meldt dat de mobiele app de hoogste waardering heeft ontvangen op Google Play, App Store en TrustPilot en noemt de app perfect voor zowel beginners als gevorderde gebruikers die een veelzijdige service zoeken met 24/7 ondersteuning.

Voor bedrijven en startups biedt TRASTRA tevens crypto-salariskaarten aan voor werknemers en freelancers alsmede voor bedrijfscliënten.

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.351,28 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...