Redactie Redactie
23/06/2023 17:00 6 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/06/2023 17:00

Uitspraak Ripple zaak komt eraan: Alternatieven voor XRP

icon-featured
Featured
trader-fortuin-meme-coins-FINE

Foto: Chinnapong/Shutterstock

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Het gaat er al jaren over en elke trader die een deel van zijn of haar portfolio in XRP heeft zitten wacht met smart op de uitspraak in de langlopende rechtszaak tussen Ripple en de SEC, de Amerikaanse toezichthouder op financiële instellingen. 

Laten we het nog een keer kort op rijtje zetten wat er gebeurd is tussen beide partijen. De SEC klaagde Ripple, het bedrijf achter de cryptomunt XRP, aan voor het verkopen van een effect zonder dat ze deze geregistreerd hadden. 

Een effect is in feite een verhandelbaar product waarvan de prijs kan dalen of stijgen. Als een bedrijf dit ook als dusdanig in de markt zet, met de hint dat de prijs kan stijgen, moet het daarvoor dus over de juiste registraties beschikken. 

De rechtszaak tussen beide partijen loopt al even en eigenlijk lijkt het erop dat beide partijen de overtuiging hebben te gaan winnen. Ripple heeft onlangs nog nieuwe documenten vrij gekregen bij de rechter waarin een oud SEC-voorzitter aangeeft crypto niet als effecten te zien. 

Daarentegen is de SEC de afgelopen weken juist op oorlogstocht tegen de crypto industrie. Na Ripple volgden nog tientallen cryptomunten die van hetzelfde beschuldigd worden en ook de grote crypto exchange Binance en Coinbase kregen een aanklacht tegen zich van de toezichthouder. 

Nu wordt de uitspraak in de Ripple rechtszaak dus spoedig verwacht en dat zal niet meer alleen effect hebben op de XRP koers, maar de hele markt zal hier iets van gaan merken gezien het de toon zet voor de tientallen andere aanklachten. 

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Alternatieven voor XRP bij negatieve uitspraak

Bij een negatieve uitspraak voor Ripple zal het even opletten zijn gezien veel van de andere munten die aangeklaagd zijn in de Verenigde Staten dan zomaar eens hetzelfde traject kunnen gaan volgen. 

Zodra ze definitief als ongeregistreerde effecten gezien worden, zullen veel Amerikaanse exchanges weinig anders kunnen dan de munten van hun platform verwijderen, waardoor de koers hoogstwaarschijnlijk in zal storten. 

Daarom zijn hieronder drie alternatieven genoemd die niet door de SEC op de lijst zijn gezet als potentiële effecten. Dat komt mede doordat de tokens nog erg nieuw zijn en alleen in een presale verkrijgbaar zijn. 

1. Launchpad XYZ

Launchpad XYZ is een nieuw crypto trading platform dat je alle tools geeft om op één plek nieuwe Web3 projecten te vinden en er direct in te investeren. Zo heeft Launchpad XYZ een apart onderdeel onder de naam Trading Edge waar je een overzicht van alle beschikbare crypto projecten krijgt. 

In dat overzicht vind je alle informatie over de producten zoals de huidige koers, het aantal tokens dat in omloop is en de marktwaarde. Daarnaast is dit ook uitgebreid met de Launchpad Quotient, een score die elk project krijgt op basis van de potentie. 

Zo kun je nog gemakkelijker jouw volgende investering vinden en die direct uitvoeren in de trading terminal van Launchpad XYZ of in de decentrale crypto exchange die ontwikkeld wordt. 

Tot aan eind 2024 heeft Launchpad XYZ ontwikkelingen genoemd in de roadmap en zo blijkt onder andere dat ze ook voor NFT’s een overzicht en marktplaats willen bieden, maar ook enkele unieke functies aan wil bieden. 

Denk bijvoorbeeld aan de ‘fractionalized assets’ exchange, waarbij investeringen uit het echte leven, zoals vastgoed, kunst en andere materiële zaken, in delen verkocht kunnen worden aan investeerders. 

Door dat via crypto technologie te doen, kun je op een eerlijke en volledig transparante wijze in deze zaken investeren. Toegang tot het platform krijg je de tokens van Launchpad XYZ: LPX. 

Deze LPX tokens kun je alvast kopen in de presale die enkele weken geleden geopend is. Om de tokens te kopen ruil je Ethereum of USDT om. 

>>> Direct naar de Launchpad XYZ Presale <<< 

2. yPredict 

Een ander crypto trading platform met zijn eigen token is yPredict. Dit nieuwe platform richt zich op de implementatie van AI zodat deze kunstmatige intelligentie je kan helpen bij het vinden van je volgende succesvolle crypto trade. 

Deze AI bekijkt bijvoorbeeld de koersen van alle populaire cryptomunten en waarschuwt je zodra er patronen in herkend worden die een bepaalde voorspelling kunnen doen. Zo hoef je niet zelf meer de hele dag bezig te zijn met analyses. 

yPredict kan met behulp van de crypto AI bijvoorbeeld ook technische analyses uitvoeren van cryptomunten die in jouw vizier zijn gekomen. 

Je krijgt toegang tot het yPredict platform door een abonnement af te sluiten die je betaalt met de eigen YPRED token. Deze token is alvast te koop in een presale die nu al meer dan $2,5 miljoen opgehaald heeft. 

Om zelf mee te doen ga je naar yPredict.ai, verbind je een wallet met het platform en ruil je Ethereum, MATIC, USDT of Binance Coin in om de tokens te kopen. 

>>> Nu YPRED tokens kopen<<< 

3. Ecoterra  

Veel traders en beleggers zijn tegenwoordig op zoek naar projecten die op een eigen manier een steentje bijdragen aan de strijd tegen klimaatverandering. De wereld laat in 2023 al veel effecten zien van deze verandering en de tijd om iets te doen ligt eigenlijk al achter ons. 

Het platform van Ecoterra geeft consumenten en bedrijven de kans om zich in te zetten tegen vervuiling en tegen klimaatverandering. Dat kan met het unieke Recycle-to-Earn mechanisme en de verschillende marktplaatsen. 

Zo vind je een marktplaats waar je materialen kan kopen die gewonnen zijn via recycling en een marktplaats voor CO2-rechten. 

Alle inspanningen die je doet worden verzameld op je impactprofiel waar iedereen in kan zien wat jij hebt gedaan op het gebied van duurzaamheid. Dit maakt het interessant voor (grote) bedrijven omdat ze op deze manier eindelijk feitelijk kunnen laten zien wat ze doen om duurzaam te zijn. 

Op het platform worden de gelijknamige ECOTERRA tokens gebruikt die je nu alvast kan kopen in een crypto presale. Deze presale heeft al wel zo’n $5 miljoen opgehaald en je moet er snel bij zijn om ook nog te kunnen profiteren. 

>> Ook meedoen met de Ecoterra Presale <<< 


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Featured nieuws

Nieuwe meme coins Memeinator en Memeland nemen het tegen elkaar op
Nieuwe meme coins Memeinator en Memeland nemen het tegen elkaar op
Ripple (XRP), Decentraland (MANA) & InQubeta (QUBE) kijken naar doorbraken
Ripple (XRP), Decentraland (MANA) & InQubeta (QUBE) kijken naar doorbraken
bitcoin-mining-rollman-mining-BTC-bitcoin
Je eigen Bitcoins maken vanuit huis? Gratis gesprek en €500 korting
Advertisement