Home Nieuws Altcoin nieuws 0x, Zilliqa en Ontology Record 10% winst naarmate tokens beter presteren dan...

0x, Zilliqa en Ontology Record 10% winst naarmate tokens beter presteren dan Bitcoin

- Advertentie -

In het rapport van gisteren merkte CCN op dat Aelf, het gedecentraliseerde cloud computing blockchain network dat is ontwikkeld door een team van Chinese developers, met meer dan 17% was gestegen ten opzichte van Bitcoin. Vandaag, 20 mei, steeg de prijs van Aelf met nog eens 10% en werd de tweede best presterende cryptocurrency op de markt voor twee opeenvolgende dagen.

Trend van tokens

In mei hebben tokens een geïntensiveerde beweging aan zowel de boven- als onderkant laten zien, in navolging van de prijsbeweging van Bitcoin. Naarmate de prijs daalde, daalde de tokens met aanzienlijk grotere marges en wanneer de prijs van Bitcoin steeg, steeg de waarde van token beduidend meer dan Bitcoin.

In wezen is het beleggen in tokens in een herstelperiode met extreme volatiliteit en onzekerheid vergelijkbaar met leverage trading en afhankelijk van de prijsontwikkeling van Bitcoin kan de waarde van tokens, met grote marges, zowel dalen als stijgen.

Op 17 mei bereikte de Bitcoin-prijs een laagste punt in twee maanden tijd op $7.925 en naarmate de Bitcoin-prijs daalde, daalden ook de prijzen van Aelf (ELF) en 0x (ZRX) naar hun maandelijkse dieptepunten. Echter, toen de prijs van Bitcoin herstelde van $7.925 van $8.300 steef ELF van 0,00014 BTC naar 0,000162 BTC en steeg ZRX van 0,00015 naar 0,000174 BTC, beide sterke winsten boekend ten opzichte van Bitcoin.

Ondanks hun winst van 20% in de afgelopen 48 uur ligt de Relative Strength Index (RSI) van zowel ELF als ZRX rond de 55, wat een neutrale zone voor de twee tokens betekent. ELF en ZRX bevinden zich nog altijd in de ideale positie om een kortetermijn rally te registreren, aangezien de exponentiële en eenvoudige voortschrijdende gemiddelden van beide tokens in de komende dagen een positieve prijsontwikkeling laten zien.

Vanaf nu, omdat de prijs van de meeste alternative cryptocurrencies (altcoins) en tokens sterk afhankelijk zijn van de prijsontwikkeling van Bitcoin op de korte termijn, moeten belegger zich de komende dagen focussen op de prijsbeweging van Bitcoin.

Als de Bitcoin-prijs haar momentum rond de $8.400 kan handhaven en zelfs over de $8800 weet te gaan, kan het relatief snel de $9.000 passeren en een kans krijgen om tegen het einde van mei de $10,000 te overtreffen. Als de Bitcoin-prijs echter terugvalt tot onder de $8.200 is het mogelijk dat de prijs weer daalt tot onder de $7.900, wat onwaarschijnlijk is gezien de stabiliteit in de prijs van Bitcoin sinds 18 mei.

Trend van Bitcoin

De prijs van Bitcoin heeft niet genoeg momentum kunnen veiligstellen om het support level van $8.800 te testen. Dat level zou de Bitcoin-prijs uiteindelijk tot over de $10,000 kunnen drijven op de korte termijn. De worstelingen van Bitcoin kan worden toegeschreven aan de bezorgdheid van beleggers op belangrijke exchanges als Bitfinex, die van van gebruikers begonnen te vereisen hun belasting identificaties en sofinummers achter te laten., mogelijk als gevolg van de toenemende druk van overheden.

Hoewel Bitfinex niet de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld is, wordt het beschouwd als een van de grootste crypto-naar-fiat-exchanges en het nieuwe belastingbeleid van de exchange leidde ertoe dat beleggers in paniek raakten en bang werden voor winstbelasting die opgelegd zou kunnen worden door financiële autoriteiten in hun landen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.799,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.530,20 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.584,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€14.608,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.620,40 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...