DoopieCash DoopieCash
06/12/2023 17:21 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/12/2023 16:47

3 altcoin analyses, je mag er maar 1 kiezen

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: DoopieCash

Afgelopen maanden hebben we flinke stijgingen gezien bij de altcoins en dat werd tijd ook na een hevige bearmarkt. Vooral altcoins zijn hard afgestraft. Het belangrijkste bij het handelen in altcoins is toch wel de analyse op de chart. Ga niet zomaar op basis van geruchten of ongefundeerde adviezen een altcoin-positie in. Je moet weten of er nog reward potentieel te behalen valt op elke individuele asset. Dit geldt uiteraard voor alle mogelijke assets. Niet alleen altcoins.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Altcoin analyses

Bij 1 van de 3 opties is er al geen reward meer te bepalen, wat het direct al minder interessant maakt. Bij de overige 2 assets is de rek er nog niet uit, en wordt geanalyseerd wat de potentie van beiden nog is. Naar aanleiding van deze analyses kun je een beter gefundeerde beslissing maken om ergens wel of niet je handen aan te branden.

Welk van beide assets zou jij het meest in geïnteresseerd zijn? Laat het ons weten onder de video.

Advertentie

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!

Deel dit artikel
DoopieCash

DoopieCash is opgericht door Berry en Chris. Op hun YouTube kanaal zetten zij zich al vanaf 2018 dagelijks in om kennis en ervaring met trouwe volgers te delen. Met gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring in het traden en investeren probeert DoopieCash zo zorgvuldig mogelijk kennis over te brengen aan ambitieus Nederland. DoopieCash leert je op een zorgvuldige manier je geld aan het werk te zetten waarbij risico management de drijfveer achter de strategie is. Zorg jij dat je het minste risico loopt? Dan zullen de meeste verdiensten overblijven als resultaat. Benieuwd naar de inhoud? Kom kennis maken met het team van DoopieCash Traden en Investeren: Zoek naar DoopieCash Traden & Investeren op YouTube en op Discord of naar @doopiecash op Instagram, Twitter en TikTok.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie