Corné Marchand Corné Marchand
09/12/2023 10:06 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/12/2023 08:40

5 cryptocurrencies om te kopen in december

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Corné Marchand

In deze video deel ik mijn top vijf cryptocurrencies om in december 2023 te overwegen. Voordat we beginnen, wil ik benadrukken dat ik geen financieel adviseur ben, en alles wat ik deel, dient niet als financieel advies. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je investeringsbeslissingen neemt. Laten we direct duiken in de besproken cryptocurrencies.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Celestia (Tia): Een Modulaire Blockchain met Groeipotentieel

Een bekende naam in mijn community is Celestia (Tia). Het project onderscheidt zich als de eerste modulaire blockchain, waardoor gebruikers gemakkelijk hun eigen blockchain kunnen implementeren met minimale complexiteit. Met de focus op schaalbaarheid en een innovatieve architectuur, heeft Celestia het first mover advantage. De recente stijging van ongeveer $5 naar $9,5 toont interesse en potentieel. Het technische plaatje laat een neerwaartse wedge zien, wat vaak een bullish teken is. Instappunten rond $8 en $8,2 zijn het overwegen waard.

Advertentie

Chiliz (CHZ): Gaming Coin met Sterke Partnerschappen

Chiliz (CHZ), een gevestigde speler in de gamingsector, is actief betrokken bij voetbalteams zoals PSG en Barcelona. De fan-tokens die op het platform worden gebouwd, hebben de potentie om nieuwe all-time highs te bereiken. De huidige prijs van $0,08 biedt mogelijkheden voor een 5x rendement als de nieuwe hoogtepunten worden bereikt. Let op mogelijke verkoopdruk rond vorige hoogtepunten, maar de vooruitzichten blijven positief.

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Seedify (SFUND): Een Belangrijk Launchpad voor Cryptoprojecten

cFund (CDF) is een initial Dex offering (IDO) launchpad waarmee investeerders cryptocurrencies kunnen kopen voordat ze op reguliere beurzen worden vermeld. In de vorige bullmarkt behaalde cFund aanzienlijke successen, met een gemiddelde ROI van 44x voor door hen gelanceerde munten. De token is momenteel geprijsd op $0,30, met de potentie om nieuwe hoogtepunten te bereiken. Houd de ontwikkelingen op het cFund-platform in de gaten.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Enjin Coin (ENJ): Blockchain voor Gaming Ecosystemen

Enjin (ENJ) biedt een ecosysteem van blockchain-gebaseerde gamingproducten, met het Enjin-netwerk als vlaggenschip. Na een langdurige neerwaartse trend, brak enjin uit in december 2023, wat mogelijk wijst op een ommekeer. Een instappunt op $0,3 na het flippen van weerstand naar ondersteuning kan interessant zijn. Met de groeiende interesse in gaming-narratieven, kan enjin een waardevolle toevoeging aan een portfolio zijn.

PLANET altcoin schiet door het dak na Messi-samenwerking
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Bonk (BONK): Meme Coin op Solana Blockchain

Bonk, de eerste grote meme coin op de Solana (SOL) blockchain heeft sinds de lancering op 25 december 2022 aanzienlijke stijgingen doorgemaakt. Met een focus op de gemeenschap en een refund policy onderscheidt het zich in de meme coin-markt. Hoewel de marktkapitalisatie momenteel hoog is, vergelijkbaar met andere meme coins zoals shiba inu (SHIB), kan een strategische entry op lagere niveaus gunstig zijn.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie