Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Altcoin nieuws 7 ethereum (ETH) betaald voor digitaal kunstwerk "I Can't Breath" over politiegeweld...

7 ethereum (ETH) betaald voor digitaal kunstwerk “I Can’t Breath” over politiegeweld Minneapolis

Osinachi, een Nigeriaanse crypto artiest, heeft op 31 mei zijn “I Can’t Breathe” kunstwerk verkocht voor 7 ethereum (ETH) via het blockchain social network platform “SuperRare”. Het duurde nog geen 6 uur voor het kunstwerk verkocht was.

Osinachi’s kunstwerk toont het geweld dat nu voorkomt in de Amerikaanse stad Minneapolis. De artiest gaf aan dat een deel van de opbrengst zal gaan naar een goed doel. Hij zei: “Een deel van de opbrengst van deze NFT gaat naar de Black Lives Matter-beweging.” Osinachi was tevens ook de eerste Nigeriaan ooit die zijn kunstwerk mocht tonen tijdens de Ethereal Summit in New York in 2018. Daarnaast was hij genomineerd voor de Bridgeman Studio Award 2019.

- Advertentie -

Elk kunstwerk op de SuperRare website is gemaakt door een artiest op het netwerk en worden opgenomen in de Ethereum blockchain zodat er gecontroleerd kan worden of het kunstwerk daadwerkelijk authentiek is. Via de blockchain kan je ook de weg volgen die het kunstwerk heeft afgelegd.

Het kunstwerk is tokenized als een niet wisselbare ERC-721 token. Deze token is een crypto-collectible digital item die als lange termijn investering gezien kan worden of verhandeld kan worden, aangezien de token, net als het kunstwerk, uniek is. De artiesten kunnen zelf bepalen of zij hun kunstwerk op de site willen zetten als veiling of voor een vooraf bepaalde prijs.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.180,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.242,68 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.244,19 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.244,97 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.288,26 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: De $9.100 moet houden en dit is waarom!

Volume wise zeg ik nu al dat we absoluut niet bullish zijn op de koers van bitcoin (BTC). In de week van 11 tot...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: De $9.100 moet houden en dit is waarom!

0
Volume wise zeg ik nu al dat we absoluut niet bullish zijn op de koers van bitcoin (BTC). In de week van 11 tot 18 mei zat er maar liefst voor $20 miljard aan marktorders in die weekly candle. Als we de week daarna kijken zitten we op $14...