Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
31/10/2021 12:06 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/10/2021 12:06

Aave (AAVE) steeg hard maar corrigeert meteen flink, wat is er aan de hand?

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Ira Lichi/Shutterstock

Aave heeft kort geleden een wilde dag meegemaakt en steeg 35% om vervolgens vrijwel meteen weer 30% naar beneden te gaan. Vandaag bespreekt Wiebe wat Aave is en waarom deze altcoin zo populair is geworden, maar ook wat de mogelijke gevaren zijn van Aave en de wereld van DeFi.

Aave heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste DeFi-altcoins en is zelfs een van de onderwerpen geweest in een paper van onze Nederlandse bank ING. Zij zijn namelijk ook aan het kijken hoe zij een brug kunnen slaan tussen de traditionele gecentraliseerde bankenwereld en de nieuwe gedecentraliseerde wereld van financiën. Daarnaast is duidelijk te zien dat DeFi een sector is die hard aan het groeien is.

Tegelijkertijd is Aave nog niet terug op zijn all-time high. Is dit een slecht teken of is dit juist een kans om nog wat toe te voegen aan je positie? Uiteindelijk bepaal je dit natuurlijk zelf, dus wat ga jij doen? Geloof je in DeFi en denk je dat Aave zijn leiderspositie kan behouden?

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie